Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колега ти праша, да го удостоиме со одговор :pipi: Башка како што пуно си ставаат тука работи и ние некад да ставиме нешто :cool:

Kieran Richardson keeps out a certain goal! BASTARD :@

Леле леле мак лига во живо од олд трафорд :icon_mrgr: одамна не сум видел вакво нешто, ги команда ферги сите до еден на стадионов со се навивачи и делегати...масон!
Што ти се вика авторитет.

Ајдее сеа според вас и она игра со рака да не беше? :pos:

Ајдее сеа според вас и она игра со рака да не беше? :pos:

Не не беше, ама досуди пенал, и после се премисли. Како преге на Пелистер- Еуромилк. Само со разлика шо судијата јаде ќотек.

Судијата на Ливерпул-Свонси ми е најодвратна фаца во ПЛ. Дечкото е печен за во Серија А. Секое лизнување на теренот го свири за фаул :tapp:

^ Си имате своја тема за вакви муабети.
Вие почнавте, гледам се заинтересиравте што и како се дешава на Олд Трафорд, па да им даам и на тие шо не се го виделе голот, не е пристојно така, едни го виделе, други не.
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:33 PM ---
И гледам упатени сте за секоја утакмица, дај кажете што се дешава на другите?

Судијата на Ливерпул-Свонси ми е најодвратна фаца во ПЛ. Дечкото е печен за во Серија А. Секое лизнување на теренот го свири за фаул :tapp:

Зашо бе, според ова што го велиш ми делува ко измислен за Суарез :icon_lol:

Овој Линдергард, горд или како и да се презива, 100 пати постабилен е од Де Геа. И верајтно исто толку пати и поефтин.

ВБА не мрдна... не памтам кога последнава година Арсенал вака добро изиграл дури и против нисколигаши... одлично одлично одлично...

И да Верминатор ис бек :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom