Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Што се занимавате со нас ?

НИЕ НЕ СМЕ НАВИВАЧИ , политички платеници сме ! :D

ЧАО !

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Што се занимавате со нас ?

НИЕ НЕ СМЕ НАВИВАЧИ , политички платеници сме ! :D

ЧАО !
Ти и компањерото твој се замарате тука да се оправдате за слабата бројка на навивачи
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:12 PM ---
Гледаш ли некаде дека се правдам што бевме малку бе!
Во секоја реченица за денешната бројка

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро бе не знам што правите толкава галама.Второ полувреме беше слабо за Балистите и голема работа.

Туку зошто никој не праша дали војводите гостуваа во Охрид вчера?
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:04 PM ---

Не бе имаа некоја работа со Струмичките убавици :D

Добро ќе те препопрачам кај Македонски Спорт,да те земат да процениш колку има публика низ стадионите.
Епа кажи таке, а не ка другар ти не јаделе не спиеле не е*еле. Еднаш да не се признаело нешто, глупи изговори до бескрај.

А за вториот болд, утакмицата се играше у петок у 1 саат. Терминот е никаков, кој на факултет кој на работа. Тоа е тоа.
Башка и Шкендија да мести утакмици, ваљда и тебе ќе ти дојде преку глава и нема да идеш на стадион.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Епа кажи таке, а не ка другар ти не јаделе не спиеле не е*еле. Еднаш да не се признаело нешто, глупи изговори до бескрај.

А за вториот болд, утакмицата се играше у петок у 1 саат. Терминот е никаков, кој на факултет кој на работа. Тоа е тоа.
Башка и Шкендија да мести утакмици, ваљда и тебе ќе ти дојде преку глава и нема да идеш на стадион.
Епа гледаш и вие се правдате. Ние игравме во 11,од Тетово до Струмица има 4 часа пат.А требаше од 7.30 да патуваме.Вака можеме да се правдаме,но јас реков дека не се правдам со тоа туку требаше да исполниме 2 автобуса и да навиваме 90 минути.Ама што не бидна тоа не бидна.Важно гостувавме.

Значи не треба да се крева толкава галама за едно полувреме слабо навивање.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа гледаш и вие се правдате. Ние игравме во 11,од Тетово до Струмица има 4 часа пат.А требаше од 7.30 да патуваме.Вака можеме да се правдаме,но јас реков дека не се правдам со тоа туку требаше да исполниме 2 автобуса и да навиваме 90 минути.Ама што не бидна тоа не бидна.Важно гостувавме.

Значи не треба да се крева толкава галама за едно полувреме слабо навивање.
Тоа го пишав само за да ти кажем дека терминот беше лош, а тоа е факт. Веруј подобро у 11 у субота, отколку у 1 у петок. Колку-толку, барем тиа на факултет што ида са слободни.
А иначе не мислим да се правдам, само кажав дека никој нејќе да гледа наместени утакмице. Ја не сум бил на последните неколку, ни па мислим да идем. Сакам да гледам фудбал, а не циркус.

А за галамата, сам си ја напрае дечкото со неговите бројке, па после со све останато. Колку сте биле, толку. Сте отишле важно. Ама нема потреба од пумпање на бројка. Барем сега има хајлајтс од сите утакмици, секој може сам да процени колку имало.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
gi molam clenovite na grupata "ballistet" da pazat sto zboruvaat, sepak ne e albanski forum i sekoj zbor moze da se izvadi od kontekst, ripsekta

B

Beck's

Гостин
dozvoli mi do pogodam, B92=Redandblackarmy ?

Ako ne, togas te molam nemoj premnogu da komentiras za celata grupa, posto sepak nie sme tie sto na ovoj forum, predstavuvame edno Sveto ime, na Ballistite ;)

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
^ upativ poraka za dobro, ne za loso, toa sto rednblack zboruvase treba da se kritikuva vo ime na grupata ;) osobeno koga se zeme predvid deka nitu doagase da naviva kaj nas konstantno

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dozvoli mi do pogodam, B92=Redandblackarmy ?

Ako ne, togas te molam nemoj premnogu da komentiras za celata grupa, posto sepak nie sme tie sto na ovoj forum, predstavuvame edno Sveto ime, na Ballistite ;)
Не е тој.

Секогаш сум кажал без муабети за групата,ама кога ќе се почне мора да реплицираме. :D

B

Beck's

Гостин
posleden pat sto sum sakal da skrsam od kotek nekoj covek, bil bas ovaj Petkovski na mecot so Teteks, sea povtorno istiot covek duri uste poveke od prviot pat. Pa videte dragi moi kajganxhii, kakov penal dosudi za 11 oktomvri, i kakov gol ni ponisti nam (n)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
^ upativ poraka za dobro, ne za loso, toa sto rednblack zboruvase treba da se kritikuva vo ime na grupata ;) osobeno koga se zeme predvid deka nitu doagase da naviva kaj nas konstantno
Премногу ниско паѓаш , па ако сакаш да гледаат сеир другите тука продолжи , ако не пиши ми ПП ...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
ne navrediv nikogo, nitu imav namera, no nejkam NIKOJ da zboruva vo ime na grupata stvari za koi ne e siguren sto i kako se desavaat, uste ednas ke povtoram, ne e personalno, no pred da se zboruva za vakvi i takvi nesta treba se konsultira, a ako e za zboruvanje kako sto nie sakame, go imame forumot, pa ako ste viva moze sto sakate da kazete, ako ne, togastuka nema zboruvanja vo ime na Ballistet!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom