Гледаш ли некаде дека се правдам што бевме малку бе!Ај ти можеш и подобро да ја оправдаш очајната бројка на балисти денеска
Ти и компањерото твој се замарате тука да се оправдате за слабата бројка на навивачиШто се занимавате со нас ?
НИЕ НЕ СМЕ НАВИВАЧИ , политички платеници сме !
ЧАО !
Во секоја реченица за денешната бројкаГледаш ли некаде дека се правдам што бевме малку бе!
Епа кажи таке, а не ка другар ти не јаделе не спиеле не е*еле. Еднаш да не се признаело нешто, глупи изговори до бескрај.Добро бе не знам што правите толкава галама.Второ полувреме беше слабо за Балистите и голема работа.
Туку зошто никој не праша дали војводите гостуваа во Охрид вчера?
--- надополнето: Nov 5, 2011 4:04 PM ---
Не бе имаа некоја работа со Струмичките убавици
Добро ќе те препопрачам кај Македонски Спорт,да те земат да процениш колку има публика низ стадионите.
Епа гледаш и вие се правдате. Ние игравме во 11,од Тетово до Струмица има 4 часа пат.А требаше од 7.30 да патуваме.Вака можеме да се правдаме,но јас реков дека не се правдам со тоа туку требаше да исполниме 2 автобуса и да навиваме 90 минути.Ама што не бидна тоа не бидна.Важно гостувавме.Епа кажи таке, а не ка другар ти не јаделе не спиеле не е*еле. Еднаш да не се признаело нешто, глупи изговори до бескрај.
А за вториот болд, утакмицата се играше у петок у 1 саат. Терминот е никаков, кој на факултет кој на работа. Тоа е тоа.
Башка и Шкендија да мести утакмици, ваљда и тебе ќе ти дојде преку глава и нема да идеш на стадион.
Тоа го пишав само за да ти кажем дека терминот беше лош, а тоа е факт. Веруј подобро у 11 у субота, отколку у 1 у петок. Колку-толку, барем тиа на факултет што ида са слободни.Епа гледаш и вие се правдате. Ние игравме во 11,од Тетово до Струмица има 4 часа пат.А требаше од 7.30 да патуваме.Вака можеме да се правдаме,но јас реков дека не се правдам со тоа туку требаше да исполниме 2 автобуса и да навиваме 90 минути.Ама што не бидна тоа не бидна.Важно гостувавме.
Значи не треба да се крева толкава галама за едно полувреме слабо навивање.
Да ти кажам право и јас тоа се чудам.Што се занимавате со нас ?
НИЕ НЕ СМЕ НАВИВАЧИ , политички платеници сме !
ЧАО !
Не е тој.dozvoli mi do pogodam, B92=Redandblackarmy ?
Ako ne, togas te molam nemoj premnogu da komentiras za celata grupa, posto sepak nie sme tie sto na ovoj forum, predstavuvame edno Sveto ime, na Ballistite
Премногу ниско паѓаш , па ако сакаш да гледаат сеир другите тука продолжи , ако не пиши ми ПП ...^ upativ poraka za dobro, ne za loso, toa sto rednblack zboruvase treba da se kritikuva vo ime na grupata osobeno koga se zeme predvid deka nitu doagase da naviva kaj nas konstantno