Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Ali Pasha

Гостин
Срамота!!!Зоран Петковски од Велес, и се е можно!!!
За некои е измислен тетовскиот тунел!
--- надополнето: Nov 5, 2011 12:28 PM ---
Работнички Вардар во 23 мин 1 : 0,Борче Маневски

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Нели у Струмица ке идеше :pos:
Од вчера у Кичево сум ! Али другите Балисти од 07.00 сабајле патувале кон СТРУМИЦА! и тоа е многу за една тифо група , и натпреварот е во 11 , над 200 км од тетово во струмица!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Од вчера у Кичево сум ! Али другите Балисти од 07.00 сабајле патувале кон СТРУМИЦА! и тоа е многу за една тифо група , и натпреварот е во 11 , над 200 км од тетово во струмица!
и колкава бројка беа?

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
и колкава бројка беа?
Не сум сигрен сеа , мислам беа над 60 Балисти ! 1 автобус имало , така знам!

Беа и со транспарент , навивањето 1 полувреме Супер , а во 2 полувреме речиси ич не навивале , не знам зошто , тоа е , сабајле , а не знам дали и имаат јадено нешто :D

Сепак на крај , мислам ДЕКА Е СЕ ОК , и дека сме сериозна група не доаѓа во прашање ! позз

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Се убаво ... 2-2 ама не им вредаше на балисти Каурски п**** на средината на 2ро полувреме да скандираат кога ниту беа провоцирани ниту навредувани од некој ;)

П

Паспарту

Гостин
http://www.telajmi.com/telajmi_shkendija/shkendija/index.php

Еве линк од натпреварот 11 Окто...-Шкендија ..

Балисти со бројка над 100 ... супер до сега БРАВООС
Договори се, ова...
--- надополнето: Nov 5, 2011 2:55 PM ---
Не сум сигрен сеа , мислам беа над 60 Балисти ! 1 автобус имало , така знам!

Беа и со транспарент , навивањето 1 полувреме Супер , а во 2 полувреме речиси ич не навивале , не знам зошто , тоа е , сабајле , а не знам дали и имаат јадено нешто :D

Сепак на крај , мислам ДЕКА Е СЕ ОК , и дека сме сериозна група не доаѓа во прашање ! позз
Или ова?
--- надополнето: Nov 5, 2011 2:57 PM ---

Овде нема повеќе од 20...

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Договори се, ова...
--- надополнето: Nov 5, 2011 2:55 PM ---

Или ова?
--- надополнето: Nov 5, 2011 2:57 PM ---

Овде нема повеќе од 20...
Ова е кон крајот на натпреварот , и не знам зошто не се навиваше но очигледно е дека имаше нешто!
--- надополнето: Nov 5, 2011 3:02 PM ---
Се убаво ... 2-2 ама не им вредаше на балисти Каурски п**** на средината на 2ро полувреме да скандираат кога ниту беа провоцирани ниту навредувани од некој ;)
Еве , пишувај нешто за навивањето на БАЛИСТИ ако си бил у стадион !

П

Паспарту

Гостин
Супер резултат на Вардар против Работнички, со голот во 95 минута едноставно ги убивме! Сега слободно Урдинов, Деспотовски, Савич и сличните на нив може да си ја одржуваат формата во клубот, а оние 7 навивачи на Работнички да се запрашаат кон што ги води политиката на самиот клуб...

Нека се свести управата на Вардар, натпреварите наместо во Ѓорче треба да се играат во ЧЕНТО!

Резултати од 13 коло:

Охрид - Тетекс 1:1
11 Октомври - Шкендија 2:2
Ренова - Силекс 2:0
Напредок - Брегалница 1:2
Работнички - Вардар 1:2
Хоризонт - Металург 1:2

Табела:

Вардар 33
Металург 28
Шкендија 25
Охрид 19

Сосема очекувани резултати, според мене изненадување е само победата на Брегалница во Кичево...
--- надополнето: Nov 5, 2011 3:05 PM ---
Ова е кон крајот на натпреварот , и не знам зошто не се навиваше но очигледно е дека имаше нешто!

Не другар, ова е при крајот...

Еве и друга слика со транспарентот...

Никој не праша дали сте навивале, туку за бројките... Каде виде преку 100 луѓе овде?

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Почеток на утакмица добро почнаа да навиваат, ама цело време Пееја 2 песни Беса Беса Шкендија мислам и уште една не ја разбирам шо викаа. Како течеше утакмицата ги немаше никаде искрено. Од момент на момент пееја за судијата "Зоране зоране жената ....... и т.н" . Исто така на средина на 2ро како шо пишав и погоре почнаа да извикуваат Каурски п.... а ниту беа навредени,ниту провоцирани од некој.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Супер резултат на Вардар против Работнички, со голот во 95 минута едноставно ги убивме! Сега слободно Урдинов, Деспотовски, Савич и сличните на нив може да си ја одржуваат формата во клубот, а оние 7 навивачи на Работнички да се запрашаат кон што ги води политиката на самиот клуб...

Нека се свести управата на Вардар, натпреварите наместо во Ѓорче треба да се играат во ЧЕНТО!

Резултати од 13 коло:

Охрид - Тетекс 1:1
11 Октомври - Шкендија 2:2
Ренова - Силекс 2:0
Напредок - Брегалница 1:2
Работнички - Вардар 1:2
Хоризонт - Металург 1:2

Табела:

Вардар 33
Металург 28
Шкендија 25
Охрид 19

Сосема очекувани резултати, според мене изненадување е само победата на Брегалница во Кичево...
--- надополнето: Nov 5, 2011 3:05 PM ---

Не другар, ова е при крајот...

Добро другар , што сакаш да кажеш ??

Да ти постирам слики и јас кога беше таа место со Балисти све?

И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..

СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .

Честитски за ГОЛЕМАТА ПОБЕДА !

П

Паспарту

Гостин
Добро другар , што сакаш да кажеш ??

Да ти постирам слики и јас кога беше таа место со Балисти све?

И не замарај , од тетово од 7 сабајле патувале без јадење ништо , 3 саати воз , до струмица и потоа навивање , и тоа на 11 .. не е лесно ..

СЕПАК , ТАМУ Е НАШИОТ ТРАНС , СЕ ГЛЕДА, БЕВМЕ ! и тоа е .

Честитски за ГОЛЕМАТА ПОБЕДА !
Сакам да кажам: Договори се што ќе кажеш, во 2 поста кажуваш 2 сосема спротивни работи... Јас те прашав каде виде 100 луѓе на сликава? Ниту прашав како сте навивале, дали сте јаделе и како сте стигнале, тоа не ме интересира...

Болдов не ти го разбрав, што сакаш да кажеш со реченицава?

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Балисти беа околу 60-65 луѓе максимум да не се залажуват ;)

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Сакам да кажам: Договори се што ќе кажеш, во 2 поста кажуваш 2 сосема спротивни работи... Јас те прашав каде виде 100 луѓе на сликава? Ниту прашав како сте навивале, дали сте јаделе и како сте стигнале, тоа не ме интересира...

Болдов не ти го разбрав, што сакаш да кажеш со реченицава?
Немам што да ти кажувам уште јас тебе!

20 души таму отишле и КРАЈ НА ДИСКУСИЈАТА!:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom