Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.214
Поени од реакции
30.421
Многу нелогичности...
Игор Спасов признава дека го бркал Мартин и го удрил неколку пати , но тврди дека не го убил туку Мартин се сопнал од кабел и паднал во бессознание.
Кабел а? Какво алиби...
Како малине деца кога ќе паднат од стол, мамо столот ме бутна.
Смрт за кабелите!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Abe rabotava ebaniot eban tepaniot tepan, ne znam da se slucese ova vo eve kletata Grcija ima da imase protesti i toa od zapaden tip solidarnost na delo ali ne nie sme nesolidarni, zavidlivi seirdzii (chest na iskluchoci).

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пишав Алфите и оние другите ( мислев на Тигрите, не ми текнуваше кој се), знам дека ЃП беа во касарната, и некој викаат уште се. Често одат како цивили.
Иначе за мене тоа се e исто ѓубре!
Лошо си информиран.Ниту Алфите ниту Тигрите се сместени во касарната во Ѓорче.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Добро бе и ја после сите овие срања треба да се надевам на некоја правда у државава? Треба да се надевам дека кога ќе видам полицаец на улица јас сум безбедна? Колку сум безбедна кога ќе излезам? Ич. Може на некое говедо заштитено со "закон" ќе му заличам на некоја будала и ќе ме утепа. Ќе одговара некој за тоа? Не.
Она монструмон ќутеше цело време, додека да му го пишат сценариото од штаб. :tapp:
Што е со заканите по семејството на починатиот? Ќе одговара ли некој?
После се ова шо се случува, не заслужуваме ни една буква од името Македонија.
Најарно да ја стаиме државава на ebay мош ќе не купи некој троа попаметен.

M

Moon Child

Гостин

Вознемирувачко: Фотографија од претепаниот Мартин Нешкоски

Сабота, 05 Ноември 2011 14:29

По повод изјавата на обвинетиот за убиството на Мартин Нешкоски, Игор Спасов дека Мартин немал видливи траги на насилство врз него, семејството Нешкоски објавија негова слика која го докажува сосема спротивното и ја дадоа следнава изјава:
Почитувани сограѓани на Македонија, по повод изјавата која ја даде обвинетиот Игор Спасов дека Мартин немал видливи траги на насилство ние како фамилија со длабоко жалење мораме да ја истакнеме оваа фотографија во јавност со тоа што целокупната јавност во државата ќе може да ја види вистината за какво грозоморно убиство се работи на никогаш непрежалениот Мартин“, стои во објавеното веднаш до вознемирувачката фотографијa

Незнам како да ја скријам сликава, т.е. да ја ставам во спојлер, некој модератор ако види нека ја стави, или ако е против правилата слободно избришете ја... :cenzura:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
^^
Можеби само во спојлер, но и без тоа, насекаде по нет може да се види.

Семејството на Мартин не сакаше ова до сега да се објави, најповеќе за се заштитат децата на Александар, меѓутоа по изјавата на Спасов дека немало видливи траги на лицето - an argumentum e contrario.

M

Moon Child

Гостин
^^
Можеби само во спојлер, но и без тоа, насекаде по нет може да се види.

Семејството на Мартин не сакаше ова до сега да се објави, најповеќе за се заштитат децата на Александар, меѓутоа по изјавата на Спасов дека немало видливи траги на лицето - an argumentum e contrario.
А сигурно ли е тој на сликава? Затоа што мене не ми личи (језда е тепан, и модар овде) ама, овој има бемка на лицето, а што имам гледано слики од Мартин знам дека нема, баш споредив прееска... o_O

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
А сигурно ли е тој на сликава? Затоа што мене не ми личи (језда е тепан, и модар овде) ама, овој има бемка на лицето, а што имам гледано слики од Мартин знам дека нема, баш споредив прееска... o_O
Мартин е, со сигурност.
Сепак се работи за мртво тело, затоа е малце видоизменет.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
[QUOTE Тие се од 2001 војници и имаат психички проблеми од траумите што ги преживеале и секој момент се спремни да те убијат! ][/QUOTE]

:D:D
Братучед,немој со тие куршуми жити се..Еден куп македонци учествуваа во конфликтот од 2001,уште толку учествуваа и во распаљотките во бивша СФРЈ па не гледам да убиваат луѓе по улица.По твојава логика пола македонија е за во лудница..

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.754
Тој е, јас го познавав.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелее какви повреди може да нанесе плочникот :eek:, од сега стриктно по трева ќе одам.
--- надополнето: Nov 6, 2011 3:12 PM ---
Нема да ставам спојлери на фотографијата, без разлика колку е вознемирувачка, нека видат сите, поготово тие што го бранеа безмозочниот.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Од движењето против полициско насилство вчера беа во Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди, чисто да се искористи приликата, иако знаеме какви убави приказни си раскажуваат, како се‘ е според Уставот и законите, бла бла бла. На прашањето упатено до помошник министерот за дали се води истрага против двајцата полицајци што не го уапсија Спасов и ако не се води, зошто не се води, таа одговори дека целосната документација со СИТЕ инволвирани е пратено до обвинителот, по што следеше прашање дали нема директно да одговори и во тој момент нејзините помошници интервенираа за да не каже нешто што не треба. Се‘ на се‘, успешна средба во однос на тоа дека е почнато судењето, па малце притисок не е на одмет :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Воопшто не е на одмет, баш треба сега за време на судењето даима протести за да се наметне притисок, затоа што по одредувањето на казната, ако не сме задоволни(а верувам нема), џабе ќе се протестира, може слободно „пиши пропало“ да си кажеме.

A

AnFem

Гостин
Добро бе и ја после сите овие срања треба да се надевам на некоја правда у државава? Треба да се надевам дека кога ќе видам полицаец на улица јас сум безбедна? Колку сум безбедна кога ќе излезам? Ич. Може на некое говедо заштитено со "закон" ќе му заличам на некоја будала и ќе ме утепа. Ќе одговара некој за тоа? Не.
Она монструмон ќутеше цело време, додека да му го пишат сценариото од штаб. :tapp:
Што е со заканите по семејството на починатиот? Ќе одговара ли некој?
После се ова шо се случува, не заслужуваме ни една буква од името Македонија.
Најарно да ја стаиме државава на ebay мош ќе не купи некој троа попаметен.
Така е! „Толку многу полицајци, се осеќам небезбедно! “

Каков добар транспарент!

on.net.mk_360932.jpg

Ај сега смени си го никот (освен ако не се викаш така) и потписот :)
Од патриотизам леб нема, не, државата не е твој пријател! (Не се однесува конкретно на горецитиранава)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom