Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ван Перси играч на месецот.
0,,12306%7E10168051,00.jpg

Манчини избран за најдобар тренер.
0,,12306%7E10168016,00.jpg
Се сложувам за овие избори
Иначе што награда е таа со 10-ката на РВП?

Дефинитивно ги заслужија и двајацата наградите што ги добија

Најдобрите 11 од десетото коло:

Хенеси (Вулфс)

Ричардс (Сити)-Агер (Ливерпул)-Самба (Блекбурн)-Коларов(Сити)

Волкот(Арсенал)-Паркер(Тотнем)-Ален(Свонси)-Бејл(Тотенхем)

Ба (Њу Касл)-Ван Перси (Арсенал)

Coming soon ::::
паѓањето на шити :icon_mrgr:
Liverpool - Manchester City 11/27/11
Chelsea - Manchester City 12/10/11
итн...ако ги победат ондак стварно ќе стане озбилна работава, ќе мора да се праќаат атентатори!

Дисклејмер : нема да навивам ни за ливерпул ни за челзи, туку ќе навивам за пропаѓањето на оваа шугава уанаби реал мадрид екипа...
И секако поздрав до нејзините фанови, ако постојат.
Се надевам дека нема да го украдат фамозното ГЛОРИ од Јунајтед :icon_lol:

Било би премногу да ги победат и Челзи на Стемфор Бриџ и Ливерпул на Енфилд по мене една сигурно ја губат

Coming soon ::::
паѓањето на шити :icon_mrgr:
Liverpool - Manchester City 11/27/11
Chelsea - Manchester City 12/10/11
итн...ако ги победат ондак стварно ќе стане озбилна работава, ќе мора да се праќаат атентатори!

Дисклејмер : нема да навивам ни за ливерпул ни за челзи, туку ќе навивам за пропаѓањето на оваа шугава уанаби реал мадрид екипа...
И секако поздрав до нејзините фанови, ако постојат.
Се надевам дека нема да го украдат фамозното ГЛОРИ од Јунајтед :icon_lol:

Мислиш на GGGGGGMU :) не навивам за сити ама годинава имаат силен состав, на секој играч има силна замена на клупа, едноставно се имаат за освојување титули. Е сеа дали ќе имаат и константност ќе видиме. Во дерби натпреварите ќе победуваат, мое мислење е дека ќе имаат киксови со послабите екипи како кпр, њукасл, стоук и сл.

Мислиш на GGGGGGMU :) не навивам за сити ама годинава имаат силен состав, на секој играч има силна замена на клупа, едноставно се имаат за освојување титули. Е сеа дали ќе имаат и константност ќе видиме. Во дерби натпреварите ќе победуваат, мое мислење е дека ќе имаат киксови со послабите екипи како кпр, њукасл, стоук и сл.
њукасл послаба екипа, не би рекол
сити земат барем 4 бода од тие 2 'тешки' гостувања

Зашто "тешки"?
Демек сака да кажи непобедливи се Ман Сити , а овие тешки во наводници демек биле слаби за нив и така натаму , ама ко че почнат да го сисаат Ман Сити , сите ќе јадат витамини после џабе пари џабе се...

Од сите зицери само сити е најсигурен.

Го најдов ова на твитер и ми падна смешно..

Ferguson picks his 25 year #mufc team: Durkin, Dean, Riley, Stiles, Wiley, Clattenburg, Atwell, Webb (c), Atkinson, Dowd, Winter. #SAF25

П.С фанови на јунајтед да не ме цитираат,секоја чест за човекот ама морав да го ставам ова :icon_lol::icon_lol:

Ааа Аткинсон ваш е, не го чепкаме, тежок е за трансфер тој :icon_lol: Таман работа, шала е шала.

Today counts as the OFFICIAL start of winter ... The Prem starts using yellow footballs

Кога сме кај судиите,му текнува ли на некого на црнецот судија во ПЛ ?? Го имам гледано пред 7-8 години,ама незнам како се викаше..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom