ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Добил сила кога му се приклучиле уште 2ца и биле бројно надмоќни. Типична појава кај припадниците на една етничка група кај нас. :)

Кој интересен вид на оксиморон е ова - полицијата ги бара напаѓачите :ROFLMAO:
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:21 PM ---
Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?

Гледам сите ги хејтате албанците, зошто никој не ги хејта дивјацине што се качуваат во 5ка од угостителско?

Еј не сакаш да навредиш некој што може утре да биде келнер или готвач во кафичот/кафаната кај што ќе седнеш. ;)

Кој интересен вид на оксиморон е ова - полицијата ги бара напаѓачите :ROFLMAO:
--- надополнето: Oct 14, 2011 8:21 PM ---
До сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. :) Може и има не викам не....

До сеа ги неам сретнато у 5ка, а доста често се возам у последно време. Не викам дека нема дивјаци и од наша страна, али се во далеку помал процент. А и до сеа неам сретнато случај Македонци да претепаат возач на ЈСП. :) Може и има не викам не....

Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато :)

Додека бев средно увек влагаа и ги начекував. И завчера дури леее кај влегоа како четата на Хуните да влезе. Не бе не дека ги споредувам ама гледам дека никој нема спомнато :)
Не сум чул до сеа за немилосрдноста на крвожедните идни угостители и нивното зулумќарење по автобусите со број пет од градскиот превоз.
Но затоа слушам од разни страни за секојдневни (веројатно измислени) инциденти предизвикани (изглеа случајно и несакајќи) од нашите мили соживотници. Па ја користам оваа прилика да упатам апел, до јавноста, а пред се до необјективните медиуми да престанат да го нарушуваат соживотот со измислени извештаи за претепување од страна на мирни албанчиња на возачи, патници и слично.

идиотизам до максимум... значи колку ме нервираат луѓе што замараат кога не се во право а им се десила "неправда" поради нивни грешки... немате поима!

Во 5 тоа што си го видела ти е 0 во спротивно од 57 :confused:

Уше ме нервираат и бесцелни пештерски шкртаници, као бележење на територија... Еве слика шо ја најдов на нет од крштевањето на еден од новите автобуси...

IMAG0364.jpg

Уше ме нервираат и бесцелни пештерски шкртаници, као бележење на територија... Еве слика шо ја најдов на нет од крштевањето на еден од новите автобуси...

Прегледај го приврзокот 35586
Во петокот во двокатна двојка со мојот колега од горниот спрат го намирисавме мирисот кој ни го нуди петокот, бит пазарскиот петок. Страшно

Недај боже да застанеш до апаратчето за ништење карти,кога е гужва.. ја пред некој ден се заебав и цел пат поништував карти на скоро цел автобус :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom