Gospode ne im prostuvaj dobro znaat sto pravat! Da izmislis pistol treba inteligencija, ne znale sto pravat kako ne, znaat, znaat da pravat koncentacioni logori, atomski bombi, biolosko oruzje...za toa treba znaenje, Mengele bil doktor na medicinski i Filozofski Nauki, no tuka umot se instrumentalizira za celi koi se eticki neprifatlivi, taka da zaklucokot e znaat oni sto pravat samo toa sto go znaat go upotrebuvaat za loso, drugo, da bides adekvaten da se branis ne e zlo alternativata na toa bi bila kukavicluk epa namesto kukaviclukot lugeto upotrebuvaat isti sredstva kako onoj koj prv pocnal.Ние сме создадени од Бог кој е Љубов а тоа значи секој човек
во суштина е љубов.
Нема зли луѓе само луѓе во незнаење, човечкиот род е Љубов.
Ако некогаш откриеш кој и што си верувам дека ќе се сложиш за суштината на природата на човечката душа.Gospode ne im prostuvaj dobro znaat sto pravat! Da izmislis pistol treba inteligencija, ne znale sto pravat kako ne, znaat, znaat da pravat koncentacioni logori, atomski bombi, biolosko oruzje...za toa treba znaenje, Mengele bil doktor na medicinski i Filozofski Nauki, no tuka umot se instrumentalizira za celi koi se eticki neprifatlivi, taka da zaklucokot e znaat oni sto pravat samo toa sto go znaat go upotrebuvaat za loso, drugo, da bides adekvaten da se branis ne e zlo alternativata na toa bi bila kukavicluk epa namesto kukaviclukot lugeto upotrebuvaat isti sredstva kako onoj koj prv pocnal.
Kako moze coveckiot rod da e ljubov koga cela negova istorija e ispisana so krv i e istorija na vojni!
Па добро мајка му стара, од каде ги вадиш овие небулози?Ние сме создадени од Бог кој е Љубов а тоа значи секој човек
во суштина е љубов.
Нема зли луѓе само луѓе во незнаење, човечкиот род е Љубов.
Исти курац си.Сум бил добар и наивен(глуп).Добрина била злоупотребена.Сега сум злобен(паметен)
ајде бее од каде заклучиИсти курац си.
Исти си бил и пред тоа и сега.ајде бее од каде заклучи
Дадов на другар пари на заем,купи комбе.Место парите по две години ми го врати амортизирано комбето.Исти си бил и пред тоа и сега.
Си глумел дека си добар, сега глумиш дека си лош.
Иначе повеќе на шега го пишав тоа..не се љути
А кај ги наогаш ти другарите?Дадов на другар пари на заем,купи комбе.Место парите по две години ми го врати амортизирано комбето.
Друг другар ми побара пари.Му реков дека ќе му дадм ама дека прво ќе ме направи косопственик на фирмата и на годишно ниво да ми дава 10% од добивката.Не се сложи оти мислеше дека ќе земе пари како претходниот другар.
Не гледам причина зошто не би бил злобен