Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Дај некој има ли некој прелаз ама не предлог така едно 90 посто ...да пробам ..:)

Јас си уплаќам во кладилница од хоби ... еднаш месечно може да пуштам едно ливче ... Но жал ми е за многу луѓе кој немаат пари па пробуваат да заработат таму и тоа им станува завист ... се повеќе и повеќе тонат ...

Некој да не има да не почасти со некоја страна со информации за повреди на играчи и подетални анализи..

бев опседнат со кладилница, секој втор ден уплаќав но за среќа се свестив и веќе 4 5 месеци не сум уплатил

На странава имате инструкции како да замете бонус од 50 $ за онлајн кладење, играње покер или табла онлајн. Еве ја и фејсбук групата, стиснете и лајк и за било каков проблем пишете на зид, за се има решение. Оние кои се запознати со бонусов знаат за што станува збор, другите имаат можност да се запознаат.

секогаш се наоѓа една утакмица да зезне..

не би го вброил во хоби и обложувањето без оглед на сумата која се вложува кога се иде у обложувалница секој викенд и преку недела за лш преминива од навика во порок

На странава имате инструкции како да замете бонус од 50 $ за онлајн кладење, играње покер или табла онлајн. Еве ја и фејсбук групата, стиснете и лајк и за било каков проблем пишете на зид, за се има решение. Оние кои се запознати со бонусов знаат за што станува збор, другите имаат можност да се запознаат.
oвде нема за кладење.. има за покер затоа не тролај безвезе..
--- надополнето: Nov 4, 2011 6:45 PM ---

--- надополнето: Nov 4, 2011 6:45 PM ---

Тоа што ти не се разбираш од нешто не значи дека не е така !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom