Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е за мене... сосема случајно му налета на еден другар (да неречам го зеде џабе) па ме итнересира колку му е реална цена.

Стај му Андроид и шиткај го 200 евра. :)

Стај му Андроид и шиткај го 200 евра. :)
Aбе не е за шиткање работата... прашањето беше колку е реалната вредност.

А за куропецање, гледам дека dual boot можи да се напрај, Windows 7 phone и Android паралелно :) само треба да се има време и нерви да се заебаваш.

Чудна е затоа што RaZ-R изгледа не знае дека во САД е $200 + 2 години договор со некој од операторите. Инаку се наоѓа за 700-750 евра, а кај нас за ~850.

650-700е нов,некористен со се се живо и диво ајфонче 4С 16гб ..

Има ли некој заинтересиран.

Кој модел на ајфон е побитно отколку гигабајтите и што не работи тачот или екранот не покажува пола слика?

Моделот е на сликата лесно се препознава:

Екранот има слика.Не работи само тачот на едната половина од екранот поточно не работи само тачот на горниот дел од половината на екранот ....другото е се во ред.
Сакам да знам колку можам да го продадам .....или колку е поправката на тачот од екранот?

Екранот има слика.Не работи само тачот на едната половина од екранот поточно не работи само тачот на горниот дел од половината на екранот ....другото е се во ред.
Сакам да знам колку можам да го продадам .....или колку е поправката на тачот од екранот?

Аууу па ова е од првите Ајфони...
Едвај 50 евра дали се продаваат :D
Пробај до 50 евра некаде ако можеш да го продадеш супер би било, али мислам дека овие тешко дека се продаваат. Сега моментално 4ката е хит.

Екран и тач заедно идат кај ајфон 2г, тоа чини колку цел половен ваков т.е. околу 4000 денари

Iphone4 16gb ios5 т мобиле 4 месеци стар гаранција, како нов е од прв ден со заштита 360 евра

Ај кој се разбира во телефони нека ми каже колку најмногу би можел да оди Сони Ериксон Виваз со хд слика купен пред 3-4 месеци значи како нов е
ако може побрзо:D

Ај кој се разбира во телефони нека ми каже колку најмногу би можел да оди Сони Ериксон Виваз со хд слика купен пред 3-4 месеци значи како нов е
ако може побрзо:D

Максимум 120 евра негде, но само ако е многу добро сочуван и со кутија.

Барам телефон.
Да можам да користам Wi-Fi интернет со него,може ама не мора да има екран на допир.
Камера мање битно каква му е,да биде во исправна состојба.
Предност давам на Нокиа,Сони Ериксон.
Максимум би дал за стар тел 50евра.

Менувам Нокиа 5800 Експрес Мјузик (заедно комплет со се кутија) + моја дебела доплата за Iphone 3GS или Iphone 4G...

Понуди во пп...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom