Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Незнам точно, околу 50-60 евра...колку го земал
Незнам точно, околу 50-60 евра...колку го земал
Стај му Андроид и шиткај го 200 евра.Не е за мене... сосема случајно му налета на еден другар (да неречам го зеде џабе) па ме итнересира колку му е реална цена.
Aбе не е за шиткање работата... прашањето беше колку е реалната вредност.Стај му Андроид и шиткај го 200 евра.
650-700е нов,некористен со се се живо и диво ајфонче 4С 16гб ..Чудна е затоа што RaZ-R изгледа не знае дека во САД е $200 + 2 години договор со некој од операторите. Инаку се наоѓа за 700-750 евра, а кај нас за ~850.
Моделот е на сликата лесно се препознава:Кој модел на ајфон е побитно отколку гигабајтите и што не работи тачот или екранот не покажува пола слика?
Аууу па ова е од првите Ајфони...
Екран и тач заедно идат кај ајфон 2г, тоа чини колку цел половен ваков т.е. околу 4000 денари
ај пиши ми цена на ППProdavam iPhone 3G, 8G- crn, koristen 1 godina.
Molam ako ima zainteresirani neka dadat ponuda.Прегледај го приврзокот 35691Прегледај го приврзокот 35691Прегледај го приврзокот 35692
Максимум 120 евра негде, но само ако е многу добро сочуван и со кутија.Ај кој се разбира во телефони нека ми каже колку најмногу би можел да оди Сони Ериксон Виваз со хд слика купен пред 3-4 месеци значи како нов е
ако може побрзо
Фала многу дружеМаксимум 120 евра негде, но само ако е многу добро сочуван и со кутија.