Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
лупајте Ивановиќ - Петрова 2 90%, ги гледав и двете вчера, Ивановиќ победи поради тоа што имаше среќа во клучните моменти - два три пати топчето и закачи 1 мм на линијата во важни поени плус Винчи многу лошо изигра, србинкава се израдува на победата како мало дете кога добива слатки на ноќ на вештерките, од друга страна Петрова е многу постабилен играч - игра константно добро во тек на целиот натпревар што го и покажа вчера иако има ситна повреда на вратот која нема воопшто да претставува проблем и самата го рече тоа

јас чекам да видам Аделаиде со Мелбурн шо ќе напраат , а за Камаз овоа ми е на ум :

Лисички @ 1.55
Камаз 1-1 @ 2.50 3/10

Лисички @ 1.55 (y)
Камаз X-1 @ 4.20 (y) 2/10

Лисички @ 1.55 (y)
Камаз 1 @ 1.70 7/10 (y)

Изи $$$$ :P

Ај овие Охрид скапани, ама пак овие Тетекс биле ептен умрени бе. И тој голот шо го дадоа овие, безврска гол...

Double:

Zorya-Tavriya - X
A. Italiano - Nublense - X

3/10

IN THE FIRST SEASON ZORYA GETS 6 POINTS AND IN THE NEXT SEASON (2007/2008) TAVRIYA GETS 6 POINTS. IN THE SEASON (2008/2009) TAVRIYA GETS 4 POINTS AND IN THE SEASON (2009/2010) ZORYA GETS 4 POINTS. IN THE LAST SEASON (2010/2011) AGAIN ZORYA GETS 4 POINTS. AND THIS SEASON IN THE FIRST MATCH TAVRIYA WINS. SO IF WE GO AFTER THAT LOGIC TO COOPERATE SHOULD BE A DRAW.

http://www.betexplorer.com/soccer/chile/chilean-1st-league-2011/nextmatch.php?matchid=6769961

GL

има ли нешто за 300 денари да уплатам да земам околу 1,500 - 3000 :) ?? илитешко?

Луѓе сакам да ја играм холандија денес цела лига....ама се мислам дали ГГ или 2+ или некој друг тип...ако има некој идеа...помош!!! :) знам некој неколку страни наназд спомна нешто...али не го сфатив баш типот!!

денес Карслуе е без 11 играчи
Timm, Haas, Piossek, Cristea, Konrad, Zoller, Ngwat-Mahop, Orlihausen, Muller, Lechner, Terazzino(?), Cuntz(?)

Karlsruher
Suspended: Haas (one match)
Doubtful: Cristea (knee)
Injured/unavailable: Ngwat-Mahop (ankle – ten to twelve weeks), Orlishausen (shoulder)

Ingolstadt:
Suspended: Leitl (one match)
Doubtful: Ozcan (shoulder)
Injured/Unavailable: Ikeng (indefinite suspension by club), Andersen (meniscus tear - out until Christmas)

Овде вика дека само овие 4 недостасува..

играјте ја сингл таа од австрија 2ра лига од 8.30
Андра - Ласк Луиз 1

Ке ги победеме ли вечер Португалците?! 1.85 имат наште за победа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom