Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Како ве зезнале :ROFLMAO: леле како ќе биде, шо ќе биде, нема да биде, овакви задачи, онакви задачи, формули и на крај FAIL од прелесни задачи, значи која обратна психологија ви ја удриле на факс :vozbud: сеа глејте на испит опуштете се па да ве зезнат со претешки задачки :P

luge, demografija treba da se polaga , neka pisat tie so iskustvo
dali e istiot prof po statistika slave ?
inaku nema testovi kaj zoki i vo libro
pomagajte

Колеги знае ли некој кога точно е увидот по финансиски менаџмент??пошо на списокот за резултатите пишува два датуми 7ми и 15ти.

Може ли некој искрено да ми одговори дали може да се положи дигитална економија само со презентациите или мора и од книга да се учи
--- надополнето: Nov 4, 2011 3:06 PM ---
Може ли некој искрено да ми одговори дали може да се положи дигитална економија само со презентациите или мора и од книга да се учи

Ај нека каже некој како успеал економија во 1 да положи со колоквиуми?? Што да учиме како од книга некои ми рекоа учи ги само од Либро ама нз??:(:(:(:(:(

трговско положено БАБАУУУ,а резултати сметководство нели и тоа денес требаше да има ?

Знае ли некој како се полага Политика на Технолошки развој!?
пишување или Заокружување?

Инвестиции ќе биде весело. Секоја набројанка или е за техничко - технолошки напредок или за инпути. Иначе колку што разбрав имало 8 - 10 задачи, а 30тина прашања. Ќе видиме за само 2 саати :))
И импресии? :D
Таман она што го знаев, таман задачите во кои бев сигурна беа згрешени во тестот, ниеден од понудените не беше точен. :pos:
Ќе си учам јануари гледам ја...

Ај нека каже некој како успеал економија во 1 да положи со колоквиуми?? Што да учиме како од книга некои ми рекоа учи ги само од Либро ама нз??:(:(:(:(:(

Никако само прашања... ДА се паѓаат и прашањата ама не доволно за да се положи, учи се и убаво со разбирање, без бубање, ама на тој принцип ко прашањата од либро се, не е баш лесно...

И импресии? :D
Таман она што го знаев, таман задачите во кои бев сигурна беа згрешени во тестот, ниеден од понудените не беше точен. :pos:
Ќе си учам јануари гледам ја...
Импресии...Се уште без коментар! Тешко ми се виде некако мме! Резултати кога, понеделник?!

--- надополнето: Nov 4, 2011 3:06 PM ---

За прв колоквиум од презентации а за втор обавезно од книга.....

Импресии...Се уште без коментар! Тешко ми се виде некако мме! Резултати кога, понеделник?!
И јас немам коментар,страшен беше тестот крш!!!Асистентот кажа дека рачно ќе ги прегледуваат тестовите така да тешко дека во понеделник ќе има резултати...500 тестови,сигурно за месец :) :)

И јас немам коментар,страшен беше тестот крш!!!Асистентот кажа дека рачно ќе ги прегледуваат тестовите така да тешко дека во понеделник ќе има резултати...500 тестови,сигурно за месец :) :)
Лажат

Рачно као демек ќе ја прегледуваат таа со изборот на технолошка алтернатива... а професорот рече дека ќе ни ги дадат поените таму кај што е згрешено... во што се сомневам, али ај... Во понеделник би требало да има, па ќе видиме.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom