Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или ќе се издвоиш од СкопјеПа ќе се преселиш во Скопје.![]()
Ако толку сакаат да "добиеме" трамвај, зошто толку автобуси купивме?„Скопје конечно ќе добие трамвај“ станува досадно како „Paypal конечно доаѓа во Македонија“.
...
за да можеме да избереме помеѓу автобус и трамвајАко толку сакаат да "добиеме" трамвај, зошто толку автобуси купивме?
- Реторичко прашање, не се очекува одговор.
Ако толку сакаат да "добиеме" трамвај, зошто толку автобуси купивме?
- Реторичко прашање, не се очекува одговор.
да збориме реално ама на берово ли да му изградат трамвај ? пешки од крај на крај е 10 мин не ме заебавај едини град у мк на кој што би му служел трамвајот е скопјеПреку ми таквото Скопје ова Скопје она, како ние да не постоеме надвор од Скопје.![]()
да збориме реално ама на берово ли да му изградат трамвај ? пешки од крај на крај е 10 мин не ме заебавај едини град у мк на кој што би му служел трамвајот е скопје
да збориме реално ама на берово ли да му изградат трамвај ? пешки од крај на крај е 10 мин не ме заебавај едини град у мк на кој што би му служел трамвајот е скопје
И после се чудите, оти се лутиме и критикуваме ние од "провинција", ние бе оние "сеЉаците".Конечо да добиеме абер и од трамвајот , веќе 5 години се зборува за него.
Мислам дека би било поисплатливо отколку со автобус , мада и автобусот не е многу скап...
П.С: Луѓето што се чувствуваат дискриминирано затоа што немаат трамвај и двокатни автобуси во нивниот роден град можат слободно да упатат барање до сопствениот градоначалник.Ова во Скопје го прави Коце Трајановски , а не Груевски.
--- надополнето: Nov 4, 2011 12:22 PM ---
за да можеме да избереме помеѓу автобус и трамвај