- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
треба да играме сеа со Крос и Густаво/Тимо во средина а напред Милер средина, рибери лево, десно Алаба па Робен кога ке се врати
19.11.2011, 18.30, FC Bayern - Borussia DortmundКога играте со Дортмунд?
е ај сега кога ке го нема Швајнштаигер до нова година а може и повеќе ке ја видете разликата во средниот ред ...тимо ке ми управува среден ред ма нема шанси...и тоа во лигата на шампионите..ај во бундеслигата во ред ама...Штом Пандев посран си оди против нас,работите се смениле ДЕФИНИТИВНО!
Иначе да бевме со Ван Гал сеа,уште 3 ќе примевме.Која ДРАСТИЧНА разлика ејјј.
Иначе ептен се олабавија,дури малце демотивирачки,али дефинитивно да беше нокаут фаза скроз друга приказна ќе беше.
И Ван Бајтен НЕ Е за ЛШ.Едноставно пре брзи се за него.2 најглупи гола примивме,и дефинитивно негови грешки!
ма тој Инлер е коњ....а вој судијата што судеше вчера не требаше жив да излезе од Алианц требаше да го почуствува гневот на навивачите што е ова со вакви судии во лига на шампиони...а сега како ке играме во средината без Швајни ке видиме...но ке недостасува многу и те како многу....Швајни упм, гнасни италијанци и тој судијата, у курац нека фатат. На што личеше она не знам.
Се надевам ќе биде во најдобар ред, многу болно изгледаше кога го изнесуваа. Се плашам од подолго отсуство.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:22 PM ---
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/31925.php?fcb_sid=a54439f0131bce53e3fa2b3b2834dc6d
Колку што разбирам, 6 недели аут, а?![]()
Дека ни Тимо ни Густаво не се тој тип играчи знаеме, деструктивци се двајцата па варинатната со нив двајца е предефанзивна очигледно.Па добро е, барем ќе почне негде у декември да тренира, ама он може да остане во форма, да трча да шутира, само не ќе смее неколку недели да иде у контакт. Тоа е позитивно.
И мислам дека Јуп ќе сфати дека Тони е подобар како холдинг мидфиелдер, ќе игра со Кедира заедно против Украина и Холанија сеа пријателските, и мора он да игра заедно со Густаво пошо едноставно речено Тимо, Алаба или Прањиќ не се такви играчи, што би ја допирале топката милијарда пати као Швајни и пак би имале квалитетна дистрибуција.
А замисли јас не бев таму.Јасно е дека ќе се справеме, имаме многу играчи кои можат да играат на многу позиции. И Лам може и има играно на таа позиција порано, туку проблемот е како психички ќе се одрази тоа, Швајни е духовен лидер, освен шо е мотор на екипата.
Инаку да изјавам дека не гледам појше фудбал со вас, оти на секој гол на Хомез ме тапшаат по рамото и има реленици... " Боби, добар ли си?" "А Боби по викаш а??'
Фрос ми кажа зошто не си дошол, и да ти кажам, се гордеам со тебе.А замисли јас не бев таму.![]()
Сам си си кривЈасно е дека ќе се справеме, имаме многу играчи кои можат да играат на многу позиции. И Лам може и има играно на таа позиција порано, туку проблемот е како психички ќе се одрази тоа, Швајни е духовен лидер, освен шо е мотор на екипата.
Инаку да изјавам дека не гледам појше фудбал со вас, оти на секој гол на Хомез ме тапшаат по рамото и има реленици... " Боби, добар ли си?" "А Боби шо викаш а??'
Еј пеер ај пофали се зашо не си дошол ало само ја не знам...Фрос ми кажа зошто не си дошол, и да ти кажам, се гордеам со тебе.![]()