Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
треба да играме сеа со Крос и Густаво/Тимо во средина а напред Милер средина, рибери лево, десно Алаба па Робен кога ке се врати

M

Mario Gómez

Гостин
Oва се само првични шпекулации, може и брзо да се опорави, секако најдобрите доктори и технологија се тука. Добро е што не е некоја повреда на нозете па да падне од форма. Јак е он ќе се врати.

Него, дали е време да се промовира Емре Кан у прв тим. Немаме јак бокс ту бокс играч.

G

_Ghost_

Гостин
Сега останува да видиме колку се спремни да играат без својот најдобар креативец на играта. Ај за ЛШ не му се секирам, Виљареал ги добиваме 100%, потоа со Сити ќе биде само формалност мечот.
За во домашното првенство ќе биде fucked up, Дортмунд се вратија во форма, и бодовно ни дишат во врат. А згора на Се, се ближи и тоа дерби.
Мора Робен да се врати најбрзо што може, ќе ни биде и повеќе од потребен.
За утре се надевам операцијата на Швајни да помине во најдобар ред, да нема никакви компликации и да заздрави побрзо од очекувањето.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе не јадете бурек три месеци Билд заеби, на страната официално стои 6 недели, се додека тоа не се смени тоа е официјално.

Не ми се верува толку долго да го нема едноставно...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кога играте со Дортмунд?
19.11.2011, 18.30, FC Bayern - Borussia Dortmund

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/31925.php

Швајни е успешно опериран, 2 недели мора да е во апсолутно мирување пред да почне со лесен тренинг. 6 недели пауза, со тоа може да се каже завршен е за него првиот дел од сезоната.

Јас сум за Кроос поназад, Милер централно и Алаба крило сега за сега. Тимо и Густаво за во БуЛи ми е едноставно предефанзивно...

R

Roten 96

Гостин
Штом Пандев посран си оди против нас,работите се смениле ДЕФИНИТИВНО!

Иначе да бевме со Ван Гал сеа,уште 3 ќе примевме.Која ДРАСТИЧНА разлика ејјј.

Иначе ептен се олабавија,дури малце демотивирачки,али дефинитивно да беше нокаут фаза скроз друга приказна ќе беше.

И Ван Бајтен НЕ Е за ЛШ.Едноставно пре брзи се за него.2 најглупи гола примивме,и дефинитивно негови грешки!
е ај сега кога ке го нема Швајнштаигер до нова година а може и повеќе ке ја видете разликата во средниот ред ...тимо ке ми управува среден ред ма нема шанси...и тоа во лигата на шампионите..ај во бундеслигата во ред ама...
--- надополнето: Nov 3, 2011 12:03 PM ---
Швајни упм, гнасни италијанци и тој судијата, у курац нека фатат. На што личеше она не знам.
Се надевам ќе биде во најдобар ред, многу болно изгледаше кога го изнесуваа. Се плашам од подолго отсуство.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:22 PM ---
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/31925.php?fcb_sid=a54439f0131bce53e3fa2b3b2834dc6d

Колку што разбирам, 6 недели аут, а?:(
ма тој Инлер е коњ....а вој судијата што судеше вчера не требаше жив да излезе од Алианц требаше да го почуствува гневот на навивачите што е ова со вакви судии во лига на шампиони...а сега како ке играме во средината без Швајни ке видиме...но ке недостасува многу и те како многу....

M

Mario Gómez

Гостин
Па добро е, барем ќе почне негде у декември да тренира, ама он може да остане во форма, да трча да шутира, само не ќе смее неколку недели да иде у контакт. Тоа е позитивно.

И мислам дека Јуп ќе сфати дека Тони е подобар како холдинг мидфиелдер, ќе игра со Кедира заедно против Украина и Холанија сеа пријателските, и мора он да игра заедно со Густаво пошо едноставно речено Тимо, Алаба или Прањиќ не се такви играчи, што би ја допирале топката милијарда пати као Швајни и пак би имале квалитетна дистрибуција.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па добро е, барем ќе почне негде у декември да тренира, ама он може да остане во форма, да трча да шутира, само не ќе смее неколку недели да иде у контакт. Тоа е позитивно.

И мислам дека Јуп ќе сфати дека Тони е подобар како холдинг мидфиелдер, ќе игра со Кедира заедно против Украина и Холанија сеа пријателските, и мора он да игра заедно со Густаво пошо едноставно речено Тимо, Алаба или Прањиќ не се такви играчи, што би ја допирале топката милијарда пати као Швајни и пак би имале квалитетна дистрибуција.
Дека ни Тимо ни Густаво не се тој тип играчи знаеме, деструктивци се двајцата па варинатната со нив двајца е предефанзивна очигледно.

Прањо не е во комбинација со Јуп, мислам не вреди муабет да се прави.

А Алаба не е 1-на-1 замена туку треба да го ослободи Тони за да овој може да се врати на 8ица. Кроос место Швајни, Милер место Кроос и Алаба место Милер. Мислам дека за крило е ок ѓупчето баш солиден впечаток ми остава сезонава, па 2-3 недели додека дојде Робен мислам дека супер би му дошле за да покаже што знае...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Се извинувам вчера на натпреварот видов парола од навивачите на Баерн во кој го имаше зборот Болгарија (на татарски мислам беше напишано) е сега ако сум видел грешка нешто тогаш јас сум крив ... ако може сликите од паролите вчера да ги стави некој...Благодарам однапред :) !!! Честито победа вчера ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Јасно е дека ќе се справеме, имаме многу играчи кои можат да играат на многу позиции. И Лам може и има играно на таа позиција порано, туку проблемот е како психички ќе се одрази тоа, Швајни е духовен лидер, освен шо е мотор на екипата.

Инаку да изјавам дека не гледам појше фудбал со вас, оти на секој гол на Хомез ме тапшаат по рамото и има реленици... " Боби, добар ли си?" "А Боби шо викаш а??'

G

_Ghost_

Гостин
Јасно е дека ќе се справеме, имаме многу играчи кои можат да играат на многу позиции. И Лам може и има играно на таа позиција порано, туку проблемот е како психички ќе се одрази тоа, Швајни е духовен лидер, освен шо е мотор на екипата.

Инаку да изјавам дека не гледам појше фудбал со вас, оти на секој гол на Хомез ме тапшаат по рамото и има реленици... " Боби, добар ли си?" "А Боби по викаш а??'
А замисли јас не бев таму.:icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Инаку да изјавам дека не гледам појше фудбал со вас, оти на секој гол на Хомез ме тапшаат по рамото и има реленици... " Боби, добар ли си?" "А Боби шо викаш а??'
Сам си си крив :icon_lol:

Фрос ми кажа зошто не си дошол, и да ти кажам, се гордеам со тебе. :pos::pos:
Еј пеер ај пофали се зашо не си дошол ало само ја не знам...

Или подиректно да те прашам - „Си дупел ли нешо и зашо не?“

Kajgana Shop

На врв Bottom