мене филмот ми се допадна, нешто ново, не очекував дека наш човек може да има таква идеја, очекувам многу луѓе да не го сватат, од премногу американски филмови гледање другото ти изгледа шит, ова е баш бушење на таа бариера
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SameНајлош Македонски филм што сум го гледал до сега. Во кино го гледав на премиерата и зажалив.
Поголемо мкд срање немам видено. Почетокот малку можда ветуваше, ама од што беше убер досада го изгасив на средина. Приказна никаква.
Дај наброј 5 европски филмови направени како овој жити се, штом велиш дека имало илјада филмови годишно.Е сега, си го изгасил на средина и му даваш оцена 1 од 10? Барем да го догледаше до крај.
А и не ми е јасно, велите филмот немал никаква приказна. Од кога тоа филм мора да има приказна?
Ова не е американски филм не е правен според шаблон и отскокнува од стандардите, експериментира, прави нешто ново. Во Европа се прават илјада такви филмови годишно... Не знам што требаше, уште да ги следиме чекорите на екс ју транзиционите филмови?
Го гледав на премиерата во кино (се имам изјаснато на минатите страни дека филмот има бел бумбар од мене), не може на секој да му се допаѓа нешто, но да го правите лош ради тоа што "немал приказна", нема смисла.
Shawn Spencer, не ми е постов за тебе лично, туку општо за тие на кои не му се свиѓаше, ме интересира дали имате претстава зошто не ви се свиѓаше филмот, освен тоа дека нема некое сценарио и се е така нафрлано?