Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно Карвахал да го ставел десен бек.

Какви Лас Мас бе??? Обрана се знае како ќе биде само поголеми шанси има да го игра Албиол пред Варане, ама глуп е ако го стави Албиол пред малиов:D
Само да те цитирам од вчера :)

Варане да играше ете што е проблемот.

Брат нели гледаш дека Мурињо сака константно да го игра Рамос како централен, бидејќи од кога он игра централен немаме гол примено. Е сега место него бара алтенатива за денсата бековска позиција, неколку утакмици играше Арбелоа, сега ваљда ќе му даде шанса на Лас да види како ќе се покаже. Кој ќе се покаже подобро тој ќе игра на десната бековска позиција, ако не се покаже никој добро, тогаш мислам дека ќе го врати Рамос десно.

Искрено не гледам никаква потреба да се игра Варан во моментов. Само ќе се исфорсира и ништо друго. Има време за него 18 години е ќе игра. 100% сум сигурен дека во Купот ќе добива повеќе шанса.

Рамос игра перфектно како централен, жално е да се става десен бек. А за Варан има време.
Знам дека игра ама барем сега кога го нема Арбелоа нека го врати Рамос десно и Варане централен.
--- надополнето: Nov 2, 2011 6:51 PM ---
Само да те цитирам од вчера :)

:):):)

Сепак е Лион а не Динамо Загреб, почекајте за Варан и Карвахал... ја сигурен сум дека и Карваљо е спремен за игра али не го форсира зошто овие двајца играат добро...

Но од друга страна Рамос и Пепе не наишле на некој појак противник до сеа, освен катастрофалниот Лион минатиот пат, ќе ја видиме нивната сила против некој што ќе напаѓа... :)

Што му е филмот на Мурињо бе лелеее, јеботе ЛАСС...да сум до него ќе го тепам:mad:

ласс е луда црна машина..ќе видиш вечер нема да им даде да претнат на овие...:D

Ако има некој испробан добар што не кочи убава слика фрлајте :)

377052_427559644952_19034719952_1481380_1500050484_n.jpg

Закон сликава...Зизу и Касиљас!!!

Идемо вечер на победа. Иако и со помалку би се задоволил. Највеке ми е поради серијата да се продолжи. Но подобро овде да кикснеме во овој период отколку во Ла Лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom