- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.606
- Поени од реакции
- 14.446
Зошто бе ? Што му фали на составот ?Што му е филмот на Мурињо бе лелеее, јеботе те ЛАСС...да сум до него ќе го тепам
Зошто бе ? Што му фали на составот ?Што му е филмот на Мурињо бе лелеее, јеботе те ЛАСС...да сум до него ќе го тепам
Зашто бе брат, што и фали на формацијава?Што му е филмот на Мурињо бе лелеее, јеботе ЛАСС...да сум до него ќе го тепам
Варане да играше ете што е проблемот.Зошто бе ? Што му фали на составот ?
Рамос игра перфектно како централен, жално е да се става десен бек. А за Варан има време.Варане да играше ете што е проблемот.
Само да те цитирам од вчераКакви Лас Мас бе??? Обрана се знае како ќе биде само поголеми шанси има да го игра Албиол пред Варане, ама глуп е ако го стави Албиол пред малиов
Брат нели гледаш дека Мурињо сака константно да го игра Рамос како централен, бидејќи од кога он игра централен немаме гол примено. Е сега место него бара алтенатива за денсата бековска позиција, неколку утакмици играше Арбелоа, сега ваљда ќе му даде шанса на Лас да види како ќе се покаже. Кој ќе се покаже подобро тој ќе игра на десната бековска позиција, ако не се покаже никој добро, тогаш мислам дека ќе го врати Рамос десно.Варане да играше ете што е проблемот.
Знам дека игра ама барем сега кога го нема Арбелоа нека го врати Рамос десно и Варане централен.Рамос игра перфектно како централен, жално е да се става десен бек. А за Варан има време.
Само да те цитирам од вчера
ласс е луда црна машина..ќе видиш вечер нема да им даде да претнат на овие...Што му е филмот на Мурињо бе лелеее, јеботе ЛАСС...да сум до него ќе го тепам