Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво ај помош... Одам start new game и ми вика could not load the database :S

Јас имам проблем кога ке ја пуштам играта после loading кој го кажува на 100 јазици се гасне играта. Чаре?

Ауу многу јаки регени ми излегоа после првава сезона... во Лион го имам следниот Мишел Платини со 193 PA.

Луге со апдејтот за 12.0.3 работи сеа со стручниот штаб ?

Ауу многу јаки регени ми излегоа после првава сезона... во Лион го имам следниот Мишел Платини со 193 PA.
Kако му виде колкав му е РА? Има излезено скаут за 12-ката?
Баш ме интересира колкав му е потенцијалот на македонскион Батистута.

Kако му виде колкав му е РА? Има излезено скаут за 12-ката?
Баш ме интересира колкав му е потенцијалот на македонскион Батистута.
Имаш излезено FMRTE за 2012, можеш да си го симнеш таман и за новиот пач има излезено.

Играм до сеа пола сезона пројде немав никаков проблем со играва ама сеа на полусезона почна тоа XML Parsing Error: no element found да се појавува , коа ке сакам да пуштам ја да го водам мечот а коа ке напраам на симулација т.е ассистентот да го води ништо све си е топ. Чаре?

Први две кола Палермо имаат дадено 5 гола, сите од пенал :cautious: Не само у живо, и на играва се местачи :LOL:

capturjuj.jpg

trollball manager

имам еден проблем ми прави дон сенд додека играм и ми вика дека проблемот е во му документц спорт интерактив фм12 краш дампс ???

Јас имам проблем кога ке ја пуштам играта после loading кој го кажува на 100 јазици се гасне играта. Чаре?

Кракот не ти е убаво ископиран. Абе луѓе ви пишува дека ФАЈЛОВИТЕ ОД КРАКОТ се копираат а не ЦЕЛ ФОЛДЕР. Во nfo-то се ви пишува, нема шанси да утнете.

Мертесакер и Кошчиенли 3 гола...прекидите се најголем проблем.

Да ве прашам како се прават Preffered move traning? Неможе преку чет со играчот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom