па го копирав и ми сега ми пишува пак 12.0.2Па пак треба да го ископираш кракот, пишува во нфо-то
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па го копирав и ми сега ми пишува пак 12.0.2Па пак треба да го ископираш кракот, пишува во нфо-то
football manager 2012 12.0.3f231651 has stopped working
Ова ми се случува откако ќе пробам да ангажирам тренери, чаре?
И кај мене, кога одам на тренер(конкретно тренерот Quintiliano Lemos Filho) ми се гаси играта..
А serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: .....
Најверојатно апдејтот има баг... Прочитав по нетов дека и на други им се случувале исти работи со 3кава. Не ја пробав без пачот, сега тоа пробувам, вчера немав времеСе надевам нема да имам исти фрки...
И јас прочитав, ако не крашнува без пач, пиши и јас да ја инсталирам без пачот...
Бочети појак беше на 2011-ката, и сеа не е лош ама... Јас сакав во Милан да го земам за замена на Неста... Нудам 16М(over 48 months), прифаќаат и Сити нуди, јас му давам плата 2.5М, тие му даваат 4.5М и овој кај нив ојде >_<Почнав со Наполимх мх милина, не треба ништо да се купува
Планирам само одбраната да ја зајакнам со Бочети и идам на титула
![]()
знам дека некој од минатите верзии звукот ја крашнуваше играта... од тогаш на ваму автоматски го исклучувам посекако не е ништо интересноА што е работава со саундот? Играва воопшто нема некоја беграунд музика или само кај мене ова е така?
Кога играм утакмица се слуша каде што ја додаваат топката.. ама само толку, ништо друго. И во врска со амблемите на клубовите, се фикса тоа или?
Football Manager 2012 v12 0 3 Update CrackFix-SKIDROW