Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Лелелелеее... Опасни притисоци се врешеле !! :mad: А оваа идиоткава и сама не знае да повтори што ја научиле да каже !! Па сам Спасов вика дека го бркал, оваа вика не е Спасов тој шо го бркаше ! :tapp: Ти е'ам државата...
Мислиш дака ако сведочи на страната на Спасов ќе го каже тоа? Ако е подготвувана ќе има логичен исказ кој го поддржува сведочењето на Спасов. Што ако ја кажува вистината?

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Мислиш дака ако сведочи на страната на Спасов ќе го каже тоа? Ако е подготвувана ќе има логичен исказ кој го поддржува сведочењето на Спасов. Што ако ја кажува вистината?
Aко е тоа вистината, тогаш каде е вистинскиот убиец? МВР ќе треба да се самораспушти ако испадне дека не го фатиле убиецот до сега.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Aко е тоа вистината, тогаш каде е вистинскиот убиец? МВР ќе треба да се самораспушти ако испадне дека не го фатиле убиецот до сега.
Незнам, затоа прашувам. Ако сведоков е на страна на Спасов ќе ја прераскажеше истата приказна. Детето трчаше, се сопна, па дојде тој и му помогна. Вака, со ова тврдење не му помага никако на Спасов. Таа тврди дека детето било претепано до смрт, само не од тој човек што е во судницата. А, за МВР, ако не сакаш да најдеш нешто, нема да го најдеш.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.108
Поени од реакции
9.459
Аха, полицаецот го бркал детево, друг притрчал и го претепал до смрт а полицаецон место да го уапси тепачот (пошто нели не можел да го брани Мартин) се одалечил од местото?

:tapp: Али добро, во држава (ок, племенска заедница која се нарекува држава), општество и затворско-судски систем каде може човек да се удави во кофа ова е сосема нормално.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
епа ајде потерница нека пуштат се бара убиецот на Мартин, бидејќи тоа не е Спасов, според госпожата, интересно ќе биде коа Спасов ќе каже: „Јас бев бе“ , а оваа :„Не бе, не беше ти 100% сум сигурна“

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
епа ајде потерница нека пуштат се бара убиецот на Мартин, бидејќи тоа не е Спасов, според госпожата, интересно ќе биде коа Спасов ќе каже: „Јас бев бе“ , а оваа :„Не бе, не беше ти 100% сум сигурна“
А од каде знаеш дека Спасов не презема свесно одговорност врз себе. Ако ја видиш неговата биографија, ќе видиш типичен војник, слеп следач на наредби. Во овој случај јас во ништо не верувам од прва.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Нема теорија да ја кажува вистината од проста причина што убиецот да не беше Спасов тој уште првиот ден ќе го кажеше тоа, зарем не? Тоа е најсилно тврдење “Не бев јас“, а тој ни еднаш не го изјави тоа, колку шо знам. Девојчето е сигурно под поголем стрес и од Спасов...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Време е да се бега од ова срање...

Главом без обзира, што велат Србите...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Оваа е Македонија, а во Македонија има Македонци и што мислевте дека Македонците ке направат некоја промена. Иначе оваа тема пишав кога беше тазе отворена, и еве сега после неколку месеци пак ја отварам и гледам дека се иде како што си замислив.
И тогаш пишав дека не би излегол на мировен протест освен ако не ми дадат пари, тогаш би било од личен интерес и би било фер. :)
Џаабе афафаф лаење на помладите генерации хипици као демек нешто прават посебно. И многу пати им имам кажано у градот тука кога поминував покрај нив дека џабе се брукаат, боље да идат дома да си гледаат ТВ и да си прават ручек.
Па патриоти... на што? За кој кур?
Седи си дома и чекај си да дојде некој да ни смени идентитет за да не постоиме, зашто не сме ништо посебно, каква традиција какви пичке материне, каков Александар Македонски пред 300 000 светлосни години у време на диносауруси и ред други работи. Боље дигни споменик на Ти-Рекс него на Александар такозвадни Македонски Велики. Кој што прави Македонецот гледа миљон години позади и се удира у груди дека е непоразен и уникатен, а на дело никаде го нема.
Да имаше барем капка Македонска крв во нас, ке ја превртевме државата наопако ако треба, и избраните Претседатели и други куротресини ке ги гледавме како Татковци кои не чуваат.

M

Moon Child

Гостин
Вакви пресврти не сум видела ни у холивудски филм, ни у шпанско-венецуелско-турско-индиска серија. Се сопнал од каблите и било несреќен случај, па сега муабетов го тепале ама не го тепал тој... На крај со логично поврзување ќе испадне дека он се сопнал од каблите, каблите магично се претвориле во човек, го искршиле од мавање Мартин и пак се претвориле во кабли. Где то ја живим?
Некаде кај што е нормално човек да се самоубие во кофа со вода.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Веспертин, не ни викај на нас што искочивме, викај им дека се резилеле на тие што не искочија и што во одредена мера го бранеа мизеријава од човек.

Не ја кривете и оваа што сведочи, може и рекле дете дека ќе и убијат, фамилија, што да прави? :tapp: Ти се сневиди у сељачаната, најдобро да си земеме сите куферите и да си идеме.... и после ќе дробат за Македонците што земале бугарски пасоши.., па ќе земат што да прават.

Овој Спасов цел живот аир да не види, брзата помош такси да му стане, наредното возење со возило по можност со мртовечка кола да му биде, хормонска гнаса невидена.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде циркусот започна, перејќи се еден со друг крив за смртта на Мартин ќе биде самиот Мартин!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
da kazaa na vesti i toa na opoziciski ustvari i na internet procitav svedocela zenska nekoja epten uverlivo so solzi na oci deka ne go utepal on nego nekoj drug ili ovoj sam se utepal se sopnal na toa kablite....

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Како што знам јас Спасов сам се пријави во полиција за убиството, а оваа тврди дека не бил тој !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom