da ne znae nekoj nesto sto jas ne znam, na sto se dolzi rastot na koeficient na K Palas protiv Portsmunt.
inaku od mene denes
Milwall - Kovntri 1 1.75
Palace je uspio izdržati i šestu utakmicu bez poraza remizirajući s Readingom kod kuće. Bila je to vrlo tvrda utakmica u kojoj je Crystal Palace čak bio dominantan u smislu igre prema naprijed, ali sve prigode su ostale samo na pokušajima. Iako su igrali dosta čvrsto u obrani imali su i sreće kada su suci kontroverznom odlukom poništili pogodak Readinga u posljednjim sekundama susreta.
Ovo je odlična sezona za momčad Dougiea Freedmana koja je na odličnoj trećoj poziciji i nije primila pogodak u posljednja četiri prvenstvena ogleda.
-
Gušt mi je raditi s ovim dečkima i nemam namjeru tražiti drugi angažman - otklonio je sva nagađanja oko mogućeg odlaska Freedman, te dodao:
-
Portsmouth je jaka ekipa, ali mi smo puni samopouzdanja, ići ćemo na pobjedu pred svojim navijačima.
U redovima domaćina nema novih ozljeda, a Tunchev i Garvan se nadaju povratku u sastav s obzirom kako su popravili svoju fizičku spremu nakon dužih izostanaka.
Njihovi protivnici, ekipa Portsmoutha našla se u neugodnoj situaciji u posljednjih 20-ak dana kako je trenersku poziciju napustio Steve Cotterill. Njegovi pomoćnici koji su vodili momčad u posljednjim dvobojima iznjedrili su svakakvih rezultata, odnosno dvije pobjede kod kuće i dva poraza u gostima uključujući i onaj protiv Derbya u subotu.
Isto tako doveli su na posudbu igrača Machester Citya, veznjaka Abdula Razaka, koji bi trebao naći svoje mjesto u sastavu u narednim utakmicama. Posljednje vijesti povezuju bivšeg trenera Doncastera, O'Driscolla sa ovim klubom, međutim čak i ako se to ostvari teško da će imati značajnijeg utjecaja s obzirom kako je susret već pred vratima.
Portsmoutov branič Halford mogao bi propustiti ovaj dvoboj s ozljedom ramena koju je pretrpio protiv Derbya, a vjerojatno će ga ponovno zamijeniti Joel Ward. Napadač Benjani propustio je posljednja dva kola zbog ozljede i bit će pomno praćen pred ovaj ogled ne bi li liječnička ekipa dala zeleno svjetlo za njegov nastup što je ipak manje vjerojatno.
ova e sto uspeav da najdam,bi trebalo 1 da dojde