Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Nigaaaaaaaaaaaaas!!!! happiest day of my life! давајте предлог тим од чемпионшип

Знае некој да ми помогне ил?
football manager 2012 12.0.2f230123 has stopped working

Nigaaaaaaaaaaaaas!!!! happiest day of my life! давајте предлог тим од чемпионшип
Peterborough
Едни од послабите во Чемпионшип лигата, јас играм сега со нив, ќе биде доста тешко да не испаднам.

Оти од замунда од скидроу верзијава како РИП да е?

Никогаш претчуството не ме изневерило мислев да ја купам оваа вечер преку нет ! Ке скокав од прозор да ја купев(ионака сум на втори спрат) така да скидроу рулз !
P.S Ајде да ве видам тие што викавте дека нема шанси да ја пробијат исто се правеше муабет и за батлфилд 3 и за оваа ! IN YOUR FACE !

Оти од замунда од скидроу верзијава како РИП да е?
Toлкави се менаџерите, 2 гига, одлична е верзијата од замунда.

Него, можам ли да го тргнам оноа од тактиките каде дава под имињата на играчите кондиција, ептен го грди бе маме му еам, доволно е од страна што седат и што може да се види кој колку е подготвен за игра.

Toлкави се менаџерите, 2 гига, одлична е верзијата од замунда.

Него, можам ли да го тргнам оноа од тактиките каде дава под имињата на играчите кондиција, ептен го грди бе маме му еам, доволно е од страна што седат и што може да се види кој колку е подготвен за игра.
Верзијата на Замунда го има ли едиторот?

абе зашо само ркакот го симнав и го ставам кај играта коа ќе ја пуштам ми се активира стимот и нишо не се крева играта да почне?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom