Економски факултет (reloaded)

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Колеги може ли некој да ми каже како се пресметува нето-приходи?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Сигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?
Постои можност , како викаат надежта последна умира :)
А инаку ова ти кажувам на списокот што пишуваше , 100 % сигурно

M

Mario Gómez

Гостин
Сигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?
Колешке границата ќе биде симната.

45-51 поени, добри шанси да те пуштат ма втор.
40-45 поени, веројатност 0.3 џД
35-40 поени, ќе идеш со мене вцрква утре

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Кажале во Среда, као демек на Зефир...ќе видиме баш дали ќе има во Среда :)
Ќе има де, само нема да се отвараат. :pos:
Гоцков замешал прсти у составувањето на прашања или само ми се чинеше?:X3:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Некој што веќе полагал Економија краток одговор за тоа како да се научи без многу непотребно губење време. (пр. Сметководство како што разбрав е доволно да се учи од збирка и одговорите од Либро, учебникот бил непотребен).

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Фокусирај се на графиконите најмногу...и на дефинициите. За друго...не ми текнува, искрено.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ke vi ja simne so se sekirate, na prviot cas koa ke go imate posle kolokviumi ke kaze, zavsno od rezultatite. Porano imase praksa da se siminja do 35-40 boda, a od koa napravija na dva kolokviumi potesko taa rabota mislam deka do 45 ne su sguren ali ja siminja vo sekoj slucaj, najbitno e kako ke se pokazat rezultatite koj ima nad 45 moze da se nadeva koj ne... ke se tesi student bez ispit ko baklava bez orasi :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Каде се наоѓа кабинетот на Ристо Христов(Политика на социјален развој)?
За да му го однесИм есејов утре.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
23
Колеги може ли некој да ми каже како се пресметува нето-приходи?
Бруто добивка + продадени производи:)
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:50 PM ---
Ги има некој одговорено прашањата по трговско право?

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Некој што веќе полагал Економија краток одговор за тоа како да се научи без многу непотребно губење време. (пр. Сметководство како што разбрав е доволно да се учи од збирка и одговорите од Либро, учебникот бил непотребен).
Графиците убаво научи ги, тие задачите со фиксни/варијабилни трошоци...И теоријата ама логички, не на памет и не некои детали зборчиња. Убаво да си сфатиш што како е. А, за сметководство јас бар кога полагав исто беше само од збирка и многу беше лесно - ептен!
--- надополнето: Oct 31, 2011 11:03 PM ---
Ќе има де, само нема да се отвараат. :pos:
Гоцков замешал прсти у составувањето на прашања или само ми се чинеше?:X3:
Во среда, таман после финансиски менаџмент - така кажа Елена. А, за прашањата беа како од предавање ама имаше и зезнати во Гоцков стил :))

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Графиците убаво научи ги, тие задачите со фиксни/варијабилни трошоци...И теоријата ама логички, не на памет и не некои детали зборчиња. Убаво да си сфатиш што како е. А, за сметководство јас бар кога полагав исто беше само од збирка и многу беше лесно - ептен!
Gracias muchos besos

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Каде се наоѓа кабинетот на Ристо Христов(Политика на социјален развој)?
За да му го однесИм есејов утре.
Кај на Драге кабинетот од таа страна, само малце подоле:)

Член од
5 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
Луѓе има ли шанси да ја спушти границата Шуклев..Стварно ова е чудо ,...има многу слаби резултати..А јас имам 50 за едно поенче :(

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Дали некој има отидено на увид денес менаџмент и ги знае точните одговори на кејсовите кои се паднаа за 1 група во 8-15 што полагаа т.е кејсовите 5 и 7 ?Кои се паднаа за втора група од тие точните одговори ги знае некој ?

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Некој што сликал резултати освен тие на FB од групата некои не се читаат а за некои немаше , за оние што полагаа од 10 30 , и да не ги знае некој со сигурност точните одговори на кејсовите 1 и 4 ? фала многу
--- надополнето: Nov 1, 2011 10:37 AM ---
И дали финанс. пазари 8 беше без теории до 163-4 некадее ?

Kajgana Shop

На врв Bottom