- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 1
Колеги може ли некој да ми каже како се пресметува нето-приходи?
Постои можност , како викаат надежта последна умираСигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?
Колешке границата ќе биде симната.Сигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?
Ќе има де, само нема да се отвараат.Кажале во Среда, као демек на Зефир...ќе видиме баш дали ќе има во Среда![]()
Ke vi ja simne so se sekirate, na prviot cas koa ke go imate posle kolokviumi ke kaze, zavsno od rezultatite. Porano imase praksa da se siminja do 35-40 boda, a od koa napravija na dva kolokviumi potesko taa rabota mislam deka do 45 ne su sguren ali ja siminja vo sekoj slucaj, najbitno e kako ke se pokazat rezultatite koj ima nad 45 moze da se nadeva koj ne... ke se tesi student bez ispit ko baklava bez orasiСигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?
Бруто добивка + продадени производиКолеги може ли некој да ми каже како се пресметува нето-приходи?
Графиците убаво научи ги, тие задачите со фиксни/варијабилни трошоци...И теоријата ама логички, не на памет и не некои детали зборчиња. Убаво да си сфатиш што како е. А, за сметководство јас бар кога полагав исто беше само од збирка и многу беше лесно - ептен!Некој што веќе полагал Економија краток одговор за тоа како да се научи без многу непотребно губење време. (пр. Сметководство како што разбрав е доволно да се учи од збирка и одговорите од Либро, учебникот бил непотребен).
Во среда, таман после финансиски менаџмент - така кажа Елена. А, за прашањата беа како од предавање ама имаше и зезнати во Гоцков стилЌе има де, само нема да се отвараат.
Гоцков замешал прсти у составувањето на прашања или само ми се чинеше?![]()
Gracias muchos besosГрафиците убаво научи ги, тие задачите со фиксни/варијабилни трошоци...И теоријата ама логички, не на памет и не некои детали зборчиња. Убаво да си сфатиш што како е. А, за сметководство јас бар кога полагав исто беше само од збирка и многу беше лесно - ептен!
Кај на Драге кабинетот од таа страна, само малце подолеКаде се наоѓа кабинетот на Ристо Христов(Политика на социјален развој)?
За да му го однесИм есејов утре.