Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем има резултати менаџмент? Да знаев дека толку брзо ќе ги прегледа...ќе останев на факс.
Ај некој нека фотне ако може...нека има милост за тие од другите градови :).

И границата за минење...колку е?

Jas polagav pred 2 godini,i ako ne e nisto smeneto od togas,se ke bide na zaokruzuvanje i so po eden tocen odgovor,nema sto da se plasite od trgovsko,toj e najlesniot predmet so koj sum se soocil vo izminative 3 godini :D ,se uci za 1 den ako ne te mrzi :D

знам дека е лесно, материјава ми е позната од 2ра год средно :) фала ти на одговорот

За колку време отприлика се истакнуваат резултати? Конкретно за сметководство ме интересира, утре полагаме па би биле готови резултатите до петок?

За колку време отприлика се истакнуваат резултати? Конкретно за сметководство ме интересира, утре полагаме па би биле готови резултатите до петок?
Лееј колку сакам да полагам трговско и сметководство пак...

sad-forever-alone-happy-l.png

Знае ли некој на кејсовите денеска што се паднаа 1ва група кои беа точни одговори?

Од она што јас мислам...и што споредив со останати колеги...првиот под „б“, вториот „б“ и „г“ (она со број на менаџери). Па...ваљда не би можеле до толку сите да згрешиме...или?

Зарем има резултати менаџмент? Да знаев дека толку брзо ќе ги прегледа...ќе останев на факс.
Ај некој нека фотне ако може...нека има милост за тие од другите градови :).

И границата за минење...колку е?

Резултати има само за тие од 8.30 , а за тие од 10.30 ке има утре.
Границата е 51 поен.

Првите 2 незнам али Ангиски 1 се на заокружување 50 прашања само од скриптата.
И нема од 3 можни одговори 3 точни туку само по 1 :) позз
Денес ја купив книгата од либро 170 страни има. Пишува прв дел, цела е за коловиум? Ти напиша скрипта, каде има? Прашав во либро немаат.

Денес ја купив книгата од либро 170 страни има. Пишува прв дел, цела е за коловиум? Ти напиша скрипта, каде има? Прашав во либро немаат.

Од либро е скрпита книга сеедно... кога ќе видиш колкава е економијата ова ми дојде како скрипта... :)
А за колоквиум ти е до 41 страна

Колеги ако може некој кој ке оди попладне на факултет или утре за резултатите менаџмент од 10 30 што полагавме да ги слика ако сака мислам кој е од Скопје да не одиме само за тоа :D

Резултати има само за тие од 8.30 , а за тие од 10.30 ке има утре.
Границата е 51 поен.
Сигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom