Значи, тешко насСите земји што се членки на НАТО не треба да се секират за безбедноста,ама тие што не се тешко нив..
Значи, тешко насСите земји што се членки на НАТО не треба да се секират за безбедноста,ама тие што не се тешко нив..
Турција ја уништи Ердоган. Онаа Турција во духот на Мустафа Ќемал Ататурк.turcija sakaat vnatresno da ja unistat i go pravat toa mosad cia najgomelite teroristicki ubijci.
.
Не е диктатор а тоа што им го прават на терористите е ЛЕГАЛНО,значи согласно меѓународното право Терорист не се изедначува со војник значи НЕ Е ВОЕН ЗАРОБЕНИК.vo pravo si,, e kakov diktator e dzodz bus,, on dozvoli maltretiranje na zatvorenicite na gvantanamo ,, zarem ovoj nee diktator pogolem od gadafi
greska si priatelce. no sepak tvoe ramisluvanje.toj erdogan ja podkrena turcija da zastane na noze da ne bide zavisna od nikogo ako prodolzi vaka so ova tempo , ke se uveris samiot evropa ke bara vo turcija ane turcija vo evropa...Турција ја уништи Ердоган. Онаа Турција во духот на Мустафа Ќемал Ататурк.
Не е диктатор а тоа што им го прават на терористите е ЛЕГАЛНО,значи согласно меѓународното право Терорист не се изедначува со војник значи НЕ Е ВОЕН ЗАРОБЕНИК.
Гркопулос, значи и ние треба да се секираме за безбедноста? Абе знам каде пуцаш ти ама ајде.Сите земји што се членки на НАТО не треба да се секират за безбедноста,ама тие што не се тешко нив..
Не ја уништи,ама е на добар пат.Џабе е колку сака нека ја крене економски,ако ја изгуби секуларноста Турција ќе го изгуби вистинскиот пат.Се надевам дека тоа нема да се случи.Турција ја уништи Ердоган. Онаа Турција во духот на Мустафа Ќемал Ататурк.
Точно. Ако продолжи со тоа што го прави Ердоган, набрзо не само Израел, туку ќе стекни и многу други непријатели.Не ја уништи,ама е на добар пат.Џабе е колку сака нека ја крене економски,ако ја изгуби секуларноста Турција ќе го изгуби вистинскиот пат.Се надевам дека тоа нема да се случи.
Еве го , пак се јави сињор експерто.Колку повеќе навлегува исламот во Турската политика, толку повеќе Турција скршнува од правиот пат и оди во пропаст...
Отиде светот друже, според мене ке си покажаат заби големите сили и тоа АТОМСКИ бомби ке фрчат....2012 ke bide naj veselo..
точно ке ги зафати сите муслимански земјиna red e sirija, pa iran pa na kraj turcija...