Зошто масоните го убија Гадафи? (1 дел)

B

Black Guard

Гостин
turcija sakaat vnatresno da ja unistat i go pravat toa mosad cia najgomelite teroristicki ubijci.
.
Турција ја уништи Ердоган. Онаа Турција во духот на Мустафа Ќемал Ататурк.

vo pravo si,, e kakov diktator e dzodz bus,, on dozvoli maltretiranje na zatvorenicite na gvantanamo ,, zarem ovoj nee diktator pogolem od gadafi
Не е диктатор а тоа што им го прават на терористите е ЛЕГАЛНО,значи согласно меѓународното право Терорист не се изедначува со војник значи НЕ Е ВОЕН ЗАРОБЕНИК.

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243

Не е диктатор а тоа што им го прават на терористите е ЛЕГАЛНО,значи согласно меѓународното право Терорист не се изедначува со војник значи НЕ Е ВОЕН ЗАРОБЕНИК.
greska si priatelce. no sepak tvoe ramisluvanje.toj erdogan ja podkrena turcija da zastane na noze da ne bide zavisna od nikogo ako prodolzi vaka so ova tempo , ke se uveris samiot evropa ke bara vo turcija ane turcija vo evropa...

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.932
Поени од реакции
1.185
Сите земји што се членки на НАТО не треба да се секират за безбедноста,ама тие што не се тешко нив..
Гркопулос, значи и ние треба да се секираме за безбедноста? Абе знам каде пуцаш ти ама ајде.

M

Muranyi

Гостин
Не ја уништи,ама е на добар пат.Џабе е колку сака нека ја крене економски,ако ја изгуби секуларноста Турција ќе го изгуби вистинскиот пат.Се надевам дека тоа нема да се случи.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.932
Поени од реакции
1.185
Абе што мешате баби и жаби, како прво Турција е нај моќна земја од муслиманските земји,и плус не е Арапска земја, а и како второ Турција е членка на НАТО..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.416
Поени од реакции
5.089
Не ја уништи,ама е на добар пат.Џабе е колку сака нека ја крене економски,ако ја изгуби секуларноста Турција ќе го изгуби вистинскиот пат.Се надевам дека тоа нема да се случи.
Точно. Ако продолжи со тоа што го прави Ердоган, набрзо не само Израел, туку ќе стекни и многу други непријатели.
Многу влезе во филм со економскиот раст на земјата, па сега се мисли којзнае што. Економијата е многу променлива работа....
Колку повеќе навлегува исламот во Турската политика, толку повеќе Турција скршнува од правиот пат и оди во пропаст...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
2012 ke bide naj veselo..
Отиде светот друже, според мене ке си покажаат заби големите сили и тоа АТОМСКИ бомби ке фрчат....
СЕ НА СЕ ТАМАН КРАЈ НА СВЕТ 2012......:D
Сега не дека нема да остане ниедно живо суштество ама повеќето ке не нема, ПОСЛЕ СВЕТОТ КЕ ПОЧНЕ ПАК ОД НУЛА.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ние немаме гајле ние сме шупакот на светот нас ништо не,не дира :)
Иначе еве сега највероатно и Иран има или ке има нуклеарно оружје што значи Израел се први на мета и ке настане трета светска војна.
А Гадафи си се знае зошто си умре ради нафтата и огромните ресурси што ги имаше Либија.

B

Black Guard

Гостин
Јас учтиво би замолил некој(било кој) од оние кои сметаат дека масоните го убиле гадафи нека приложат аргумент+.

Како бе ќерата за се масоните се виновни или нема кој да обвините.

Господата од курир сигурно од тоа фолијата на глава качиле 40-41 целзиус па почнале да халуцинираат и така го напишале текстот и дојдоа до заклучок дека масоните се виновни.

Kajgana Shop

На врв Bottom