Како најбрзо да научам македонски јазик?

• Креатор на темата Креатор на темата joanna
  • Време на започнување Време на започнување
многу даскали на едно место?
и како напредува Македонскиот?

специално за тебе ке пишам на македонски,другарjу моj,ама да знаеш дека ми е голема мака:P

Епа ако не се трудиш нема да научиш. Инаку на форумов се пишува со килиричен фонт. ;)

Епа ако не се трудиш нема да научиш. Инаку на форумов се пишува со килиричен фонт. ;)

мене ми чудно да пишам на македонски,затоа што се много блиски со бугарскиот,и се бунам така,инаку ми е лесен.Мислам дека за еден ден можам веке да пишам нешто на вашиот jазик.:P

мене ми чудно да пишам на македонски,затоа што се много блиски со бугарскиот,и се бунам така,инаку ми е лесен.Мислам дека за еден ден можам веке да пишам нешто на вашиот jазик.:P
Дефинитивно.
:)

Одлично е за почеток. ;)

ајде сега македонска азбука......

ок,ке опитам да пишам на македонски,но не ми се смеjте,ве молам.Прво,се извинувам,ако сум предизвикала нјакакви конфронтации мегу вас,темата ми не ми беше со таа цел.Наистина с'жалјавам,ако сум ве провокирала по нјакој начин.Ке доjдам во Скопjе,заштото там живее татко ми и тоj така сака,понеже инаку е многу далече,и не можам да го виждам често и така.получи се много странен този текст :D
--- надополнето: Oct 31, 2011 9:05 AM ---

хахахах,не знаех че така им казват :DDD

Добредојдена си - дружи се со Македонци, брзо ќе научиш ;)

Кајгана по 10 сати дневно, 2 недели...

абе ве заебава бугаркава....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom