eBay (официјална тема)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.518
мислам дека не мислеше на пејпал туку на сметка во банка.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
60
Поени од реакции
32
оти никој не кажува?
прашај што точно те интересира , тоа што знам ке ти објаснам.
за тоа е форумот. тоа што незнам незнам.
за преку бугарија или преку било која друга земја не гледам причина да не можеш да отвориш сметка, за да ја верифицираш уште помалце. но проблемот е префрлувањето на пари на таа сметка. ке одиш таму за да си ја наполниш сметката или ??
ако префрлуваш од тука на таа сметка преку трансфер на пари не си направил ништо, ке те отепаат од провизии.
се надевам дека појансив. ако грешам нека ме поправи некој.
Zdr Vlade dali mozes da mi kazes nesto okolu otvoranje na paypal acc, otvoriv visa elektronik od nlb tutunska dali so nema mozam da napravam acc na paypal od tuka od Makedonija a prvo da ja navedam Slovenija kako zemjai potoa mojata tocna adresa?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.518
Zdr Vlade dali mozes da mi kazes nesto okolu otvoranje na paypal acc, otvoriv visa elektronik od nlb tutunska dali so nema mozam da napravam acc na paypal od tuka od Makedonija a prvo da ja navedam Slovenija kako zemjai potoa mojata tocna adresa?
порано можеше , сега повеќе не затоа што кога ќе ја ставиш твојата виса електрон одма ке препознае дека си од македонија, така да независно која земја си ја впишал , картичката ти е од македонија и нема да можеш да ја верифицираш.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
60
Поени од реакции
32
порано можеше , сега повеќе не затоа што кога ќе ја ставиш твојата виса електрон одма ке препознае дека си од македонија, така да независно која земја си ја впишал , картичката ти е од македонија и нема да можеш да ја верифицираш.
Ne razbiram neli rekoa deka od 24 septrmvri ke ima paypal i vo mkd nie na mesto da odime napred nie se vrakame nazad,ima nekoj nacin da se napravi paypal tuka kaj nas i kako moze nie da kupuvame na ebay i na drugite internet stranici ako mozes da mi pomognes..

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
Ne razbiram neli rekoa deka od 24 septrmvri ke ima paypal i vo mkd nie na mesto da odime napred nie se vrakame nazad,ima nekoj nacin da se napravi paypal tuka kaj nas i kako moze nie da kupuvame na ebay i na drugite internet stranici ako mozes da mi pomognes..
а што не си порачаш преку него без да се замараш

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.518
рекоја и на телевизија дури кажаа, ама маж рекол маж одрекол.
помина и септевмри и октомври и абер се нема за тоа.
друг начин од тој за кој сите знаеја преку тутунска незнам, ако знае некој нека постира.
за купување преку пејпал кој како ке се снајди, ке повикаш пријател што има пејпал , роднини во странство или преку други канали.то е, снајдвајте се дури не го пуштат пејпал тука.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Владе абе преку тебе може да порачам така ли?! Ај пиши ми по пп да се договореме шо како за цените....

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
Владе а колкава е твојата гаранција ако порачам нешто поскапо па го задржат на царина или не мора да е многу скапо ама сепак го задржат ? кој ке ги сноси трошковите?
или имаш свои луге :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.068
Поени од реакции
23.518
Владе а колкава е твојата гаранција ако порачам нешто поскапо па го задржат на царина или не мора да е многу скапо ама сепак го задржат ? кој ке ги сноси трошковите?
или имаш свои луге :)
зависи колку поскапо. за мобилни таква работа искрено да ти кажам избегавам да порачувам баш ради тие работи.
инаку да не дојди до забуна јас посредувам за вас или плаќам во ваше име, како ви е полесно, во неможност вие да платите, ви доставувам доказ дека е платено и се натаму е на вас исто како и вие самите да сте порачале преку нет. значи јас гарантирам до плаќањето, се натаму е ваше.
ако ти е за утеха досега на никој ниту му задржале на царина, ниту му загинале нешто или не му стигнало. некогаш можно е на пошта да ви побараат некој денар за нивни таму услуги ако е погабаритна робата која сте ја порачале, ама тие се релативно мали суми. ако не поштарот ке ви ја донеси дома на рака.

Член од
14 октомври 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Како насловот што гласи , дали впрочем некој од вас нарачал нешто до ebay.com и негови искуства , колку време го очекувал тоа , колку платил за поштарина итнт.
Јас се токмам деновие да го нарачам следниов производ
http://www.ebay.com/itm/3ft-VGA-HD-TV-Component-Adapter-Cable-Computer-/370520204090?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5644b9a33a ...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Како насловот што гласи , дали впрочем некој од вас нарачал нешто до ebay.com и негови искуства , колку време го очекувал тоа , колку платил за поштарина итнт.
Јас се токмам деновие да го нарачам следниов производ
http://www.ebay.com/itm/3ft-VGA-HD-TV-Component-Adapter-Cable-Computer-/370520204090?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5644b9a33a ...
се шо порачав се стигна, отприлике од некои 20-30 дена беше испорака а порачував минимум 30 максимимум 1200$ роба, нешто платив преку банка нешто преку paypal.
гледам само репутација и обем на тргување на продавачот, то ми е главно, па нек е и поскап тро од некој кој има помалку продаден или послаб рејтинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom