не те разбрав што сакаше да кажешЗашто да ставаш пари на Paypal сметката кога можеш да купуваш и без ова?
Епа како ќе направиш сметка на пејпал?не те разбрав што сакаше да кажеш
п.с не сакам да се замарам со кредитни картици
напишав погоре да ми отворат во Словенија сметка за да се сврзам со пејпалЕпа како ќе направиш сметка на пејпал?
Zdr Vlade dali mozes da mi kazes nesto okolu otvoranje na paypal acc, otvoriv visa elektronik od nlb tutunska dali so nema mozam da napravam acc na paypal od tuka od Makedonija a prvo da ja navedam Slovenija kako zemjai potoa mojata tocna adresa?оти никој не кажува?
прашај што точно те интересира , тоа што знам ке ти објаснам.
за тоа е форумот. тоа што незнам незнам.
за преку бугарија или преку било која друга земја не гледам причина да не можеш да отвориш сметка, за да ја верифицираш уште помалце. но проблемот е префрлувањето на пари на таа сметка. ке одиш таму за да си ја наполниш сметката или ??
ако префрлуваш од тука на таа сметка преку трансфер на пари не си направил ништо, ке те отепаат од провизии.
се надевам дека појансив. ако грешам нека ме поправи некој.
порано можеше , сега повеќе не затоа што кога ќе ја ставиш твојата виса електрон одма ке препознае дека си од македонија, така да независно која земја си ја впишал , картичката ти е од македонија и нема да можеш да ја верифицираш.Zdr Vlade dali mozes da mi kazes nesto okolu otvoranje na paypal acc, otvoriv visa elektronik od nlb tutunska dali so nema mozam da napravam acc na paypal od tuka od Makedonija a prvo da ja navedam Slovenija kako zemjai potoa mojata tocna adresa?
Ne razbiram neli rekoa deka od 24 septrmvri ke ima paypal i vo mkd nie na mesto da odime napred nie se vrakame nazad,ima nekoj nacin da se napravi paypal tuka kaj nas i kako moze nie da kupuvame na ebay i na drugite internet stranici ako mozes da mi pomognes..порано можеше , сега повеќе не затоа што кога ќе ја ставиш твојата виса електрон одма ке препознае дека си од македонија, така да независно која земја си ја впишал , картичката ти е од македонија и нема да можеш да ја верифицираш.
а што не си порачаш преку него без да се замарашNe razbiram neli rekoa deka od 24 septrmvri ke ima paypal i vo mkd nie na mesto da odime napred nie se vrakame nazad,ima nekoj nacin da se napravi paypal tuka kaj nas i kako moze nie da kupuvame na ebay i na drugite internet stranici ako mozes da mi pomognes..
рекоја и на телевизија дури кажаа, ама маж рекол маж одрекол.Ne razbiram neli rekoa deka od 24 septrmvri ke ima paypal i vo mkd nie na mesto da odime napred nie se vrakame nazad,ima nekoj nacin da se napravi paypal tuka kaj nas i kako moze nie da kupuvame na ebay i na drugite internet stranici ako mozes da mi pomognes..
зависи колку поскапо. за мобилни таква работа искрено да ти кажам избегавам да порачувам баш ради тие работи.Владе а колкава е твојата гаранција ако порачам нешто поскапо па го задржат на царина или не мора да е многу скапо ама сепак го задржат ? кој ке ги сноси трошковите?
или имаш свои луге
се шо порачав се стигна, отприлике од некои 20-30 дена беше испорака а порачував минимум 30 максимимум 1200$ роба, нешто платив преку банка нешто преку paypal.Како насловот што гласи , дали впрочем некој од вас нарачал нешто до ebay.com и негови искуства , колку време го очекувал тоа , колку платил за поштарина итнт.
Јас се токмам деновие да го нарачам следниов производ
http://www.ebay.com/itm/3ft-VGA-HD-TV-Component-Adapter-Cable-Computer-/370520204090?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5644b9a33a ...