значи ако те сватив ти си отворил акаунт на пејпал, ама не си го поврзал со картичка , што е исто како и да немаш, па незнам која земја да ја вметнеш.бидејки забораив пејпалот напраив нов у држава ставив словениа а во адреса скопје 1000 сеуште неам стаено картичка
Само преку пријател во УСА и тоа да ти најде телефон без договор.Ако го нарачаш преку ибеј, верувај ми, ќе те убијат со царина.Или најверојатно нема ни да го добиеш.сакам да зеам АјФон 4С али незнам као -.-
абе може некако тука да се искористи џокерот зови пријатељ и он да ти отвори сметка него за полнењето се мислам како да се среди без да го замарам негозначи ако те сватив ти си отворил акаунт на пејпал, ама не си го поврзал со картичка , што е исто како и да немаш, па незнам која земја да ја вметнеш.
порано имаше финта преку нлб тутунска и виза електрон и земја словенија , ама за жал повеке неможе. барем колку што знам јас, ако некој знае поинаку нека сподели.
бива зошто да не биваАј едно питање....
Овака сега,сакам да купувам на интернет знам дека преку Мкд не бива...
Имат ле бугарите пејпал? Ако имат ке може ле да си направам акаунт преку них и да купувам...за бугарска картичка и за пари унасање ке немам проблем...
оти никој не кажува?све се можи само никој не кажува !
добар си тиоти никој не кажува?
прашај што точно те интересира , тоа што знам ке ти објаснам.
за тоа е форумот. тоа што незнам незнам.
за преку бугарија или преку било која друга земја не гледам причина да не можеш да отвориш сметка, за да ја верифицираш уште помалце. но проблемот е префрлувањето на пари на таа сметка. ке одиш таму за да си ја наполниш сметката или ??
ако префрлуваш од тука на таа сметка преку трансфер на пари не си направил ништо, ке те отепаат од провизии.
се надевам дека појансив. ако грешам нека ме поправи некој.
неколку бевте за батерии, сега не се сеќавам кој точно, но не е ни битно.добар си ти
не знам дали се секаваш разговарав еднаш со тебе на сајтот за порачка на батерија за телефон али баталив кинеско срање било тоа
инаку има ли многу ствари со бесплатна пратка од ebay или amazon за до Македонија
дали вреди да си средувам paypal
планирам да ми отворат сметка во словенија и да му кажам да бапни 100 евра да речеме и да си вршам некој ситни порачки се додека не се потроши , па после пак да досагам за полнењеискрено незнам како ке го постигниш тоа , но ако успееш се надевам дека ке споделиш тука.
Зашто да ставаш пари на Paypal сметката кога можеш да купуваш и без ова?планирам да ми отворат сметка во словенија и да му кажам да бапни 100 евра да речеме и да си вршам некој ситни порачки се додека не се потроши , па после пак да досагам за полнење
не гледам друга опција
moneybookers само кинезиве го прифакаат