Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А кај сакаш да кажува Пеле ? заедно со меси ? 80 ги има :D го кажал тој неговото ко требало ич да не се секираш
Го кажал неговото кога трабало,само како што кажа и Xaviesta,незнаел каде е Европа на картата..а Меси на само 24 години има освоено 3 пати ЛШ и два пати е добитник на златната топка..

Каква светла иднина имаме....замислете во напад Делофеу,Меси и Куенка.Средина Тиаго,Иниеста,Цеск,Бускетс.Одбрана Монтоја,Пике,Фонтас!!

Хах го заборавив...долго отсустува затоа :)

Иначе Куенка,Педро и Делофеу ќе ротираат. :D
--- надополнето: Oct 30, 2011 3:21 PM ---
Lionel Messi has scored 103 goals in his last 100 official games with Barcelona

Ама криза....

Ова се повиканите играчи за натпреварот со Плзен :

Valdés, Pinto, Oier, Dani Alves, Cesc Fàbregas, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs i Isaac Cuenca.

Еве и јас да напишам мислење после подолго време, не сум во тек со Барса .. ова учењето ме убива целосно.. :(
Прво да ја честитам победата против Мајорка, гледам Дани дал прекрасен гол.. си ги испревртев очите едно убаво :icon_lol:
Ако продолжеме со ваква игра тројната круна не ни бега и оваа сеозна, се надевам дека понатаму ќе имам повеќе време и повеќе ќе се залагам со форумот.

So napravivte so Alavezz luseri??Da ne vi e Luis Enrike ke se borite za opstanok!!
Иди ти играј со Рочембак и Мота во средина да те видам !
И Клајверт станува се поголемо дрво. Треба шанса да му се даде на Савиола, за џабе ли е купен...

Иди ти играј со Рочембак и Мота во средина да те видам !
И Клајверт станува се поголемо дрво. Треба шанса да му се даде на Савиола, за џабе ли е купен...

Gajle mi e sega Zidane vlaga vo forma ima partali da prajmi titula nemat da vidite!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom