Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
А кај сакаш да кажува Пеле ? заедно со меси ? 80 ги има :D го кажал тој неговото ко требало ич да не се секираш
Го кажал неговото кога трабало,само како што кажа и Xaviesta,незнаел каде е Европа на картата..а Меси на само 24 години има освоено 3 пати ЛШ и два пати е добитник на златната топка..

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Каква светла иднина имаме....замислете во напад Делофеу,Меси и Куенка.Средина Тиаго,Иниеста,Цеск,Бускетс.Одбрана Монтоја,Пике,Фонтас!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах го заборавив...долго отсустува затоа :)

Иначе Куенка,Педро и Делофеу ќе ротираат. :D
--- надополнето: Oct 30, 2011 3:21 PM ---
Lionel Messi has scored 103 goals in his last 100 official games with Barcelona

Ама криза....

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Ова се повиканите играчи за натпреварот со Плзен :

Valdés, Pinto, Oier, Dani Alves, Cesc Fàbregas, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs i Isaac Cuenca.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Еве и јас да напишам мислење после подолго време, не сум во тек со Барса .. ова учењето ме убива целосно.. :(
Прво да ја честитам победата против Мајорка, гледам Дани дал прекрасен гол.. си ги испревртев очите едно убаво :icon_lol:
Ако продолжеме со ваква игра тројната круна не ни бега и оваа сеозна, се надевам дека понатаму ќе имам повеќе време и повеќе ќе се залагам со форумот.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
So napravivte so Alavezz luseri??Da ne vi e Luis Enrike ke se borite za opstanok!!
Иди ти играј со Рочембак и Мота во средина да те видам !
И Клајверт станува се поголемо дрво. Треба шанса да му се даде на Савиола, за џабе ли е купен...

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Иди ти играј со Рочембак и Мота во средина да те видам !
И Клајверт станува се поголемо дрво. Треба шанса да му се даде на Савиола, за џабе ли е купен...
Gajle mi e sega Zidane vlaga vo forma ima partali da prajmi titula nemat da vidite!

Kajgana Shop

На врв Bottom