I
Iblis
Гостин
Прилепчани се мајмуни, незнам како функционира со Лет3 тоаМајмунот, оној Битолчанецот?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прилепчани се мајмуни, незнам како функционира со Лет3 тоаМајмунот, оној Битолчанецот?
![]()
А која е потребата од сведок при исповедта кога грешниот стои пред Троицата?
ne sekogas(ali pomaga), se sto napisav e od licno iskustvoТи поминува главоболката после??
а во православната Црква, ако исповеданикот вели дека се покајал, тоа свое покајание може да го поткрепи со сведоштво и од свештеникот.
Тоа е природна работа.. И да ти каже некој дека е грев ти пак ќе го правиш.. Ако е грев како тогаш биле создадени поповите?
За да продават златни лопати од 4.000 евра и да возат мерцедеси од 100.000 евра ...
И да знаете голем грев сторил тој што ги направил поповите......голем
Тоа е природна работа.. И да ти каже некој дека е грев ти пак ќе го правиш.. Ако е грев како тогаш биле создадени поповите?
Albert Einstein-kolku sto se sekavam напиша:Velam deka nesto e delo na gospod se dodeka ne uspeam da go objasnam,dokazam ili razberam
Porano popovite bile smetani za uceni...denes se bogati
zarem ne mislite deka segasnite popovi (kako mnogu drugi raboti) se izmeneta verzija na onie koj bile na pocetokot, koga ne bilo dozvoleno da se obozuva nikakva slika ni simbol koj bi pretstavuval bog
jas mislam deka segasnata verzija na popovi datira od erata koga inkvizicjata deluvala vrz site koj im se sprotistavuvale (zarem nemaat hotel so kazino u ohrid,obozavaat da se vozat so dzipovi, se mesaat vo politika)
то ти е слично као и “Шо ми е гајле ако полицијата мисли дека поминување на црвено е грев или возење со 180 на автопат..... јас си знам дали е или не е“А што ми е гајле дали Црквта мисли дека мастурвирањето е грев? Прашањето е "Дали јас мислам дека тоа е грев". Зошто други да мислат наместо мене.
Све што го прави човекот задоволен несмее да биде грев, грев е да не се почитуваат сопствените желби![]()