Фан Клуб: Интер

Осеќам дека Кастањос ќе изненади во ова полувреме

Колку бода треба за теоретски да се обезбеди опстанок?

Толку, со тие играчи не се може повеќе. Ова можеби е една од послабите утакмици на Јуве и пак изгубивме

А ОВОЈ НАГАТОМО ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Кога почнуваат натпреварите во купот?
Барем тамо ни иде (ни идеше) .. :D
Жално што Јуве од две шанси, два гола ни дај, и играчите во одбраната нивна си ја завршија работата добро, иначе ништо друго не прикажаа..

Гасп, ништа... Раниери, ништа... Дајте ново дете

Чеј , ја кога зборев дека косоокиот е канта - ме правевте луд ???
Не знам за тебе, али јас и Менхетен се утепавме од разубедување, ми текнува во еден момент Syn ми постираше дека Барса биле заинтересирани за него и оценки од неговите настапи на светското за Џапан...
Како што си мислев за Бјамбјани кога ми викавте има време ќе се покаже, исто беше и за овој, а Интер од тогаш тоне ли тоне...
--- надополнето: Oct 29, 2011 8:41 PM ---
Гасп, ништа... Раниери, ништа... Дајте ново дете
Чичко, чичко, може јас?

1.Заклучок: Незнаеме да ги искористиме шансите.
2. Заклучок: Оби и Алварез прва постава од другата утакмица.
3.Заклучок: Киву немаше еден точен пас,и се надевам дека во јануари ќе си најде нов клуб.

Дефинитивно го допревме дното, незаинтересираност за да се израмни, чудо е како не изедовме уште некој гол. Одамна немам гледано ваков Интер. Честито нека им е победата на Јуве, апсолутно заслужена победа, подобри се во моментов.
П.с. Кој се клади со мене дека Снајдер намерно излезе?????

ovaa sezona mnogu slabo, ne e samo do trenerot tuku i do igracite e, daj da izdrzime do januari i da se zeme nekoj nov igrac, ako ne zemat togas, ke se borime za opstanok ako prodolzat vaka

Голем Поздрааав

C_3_Media_1366190_immagine_ts673_400.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom