Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Скопски Саем, Хала 5?

Метрополист што е главната таму некаде е ? Каде точно ?

Тука е, подоле мислам од Метрополис по патот. Ама коа ќе видиш, ќе тргнеш ти накај Метрополис и ќе видиш кој е отворен влез и кај иде гужвата. :)

Кој автобус иде до Матка и ако има некој форумџија да н'е дружи бујрум. Сеа за сеа сме Бебушот, пауер мкд и јас.

Потпрашање, кај све поминува автобусот број 60?

Koi od marketite za alati vo momentov se najevtini?
Od iskustvo znam deka cenite za alat variraat znacitelno od market vo market i grad vo grad.

Sakam da kupam vakov set, pa rekov prvo da se informiram podobro za cenite niz Makedonija.
ImageHandlerashx.jpg

Pozdrav
--- надополнето: Oct 30, 2011 1:03 PM ---
p.s. Makita ili DeWalt, nisto treto

Еј баш вчера гледав ваква капа во Рамстор до Фиори таа продавницата незнам како се викаше ама има кафеави а црна не видов :)

TIMBERLAND, најдов многу убава ми се допаѓаше, ама цената малце солена :( 2 500 денари.
Најдов на Зелено Пазарче ( кај Сообрание) поефтина верзија за 390 денари. :)

Потпрашање, кај све поминува автобусот број 60?

Тој е за Матка.
Ако тргаш со тој од Транспортен Центар ( под Железничка): Транспортен Центар, Мавровка, Булевар Партизански Одреди ( Центар, Карош [1,2,3,4], Порта Влае), Ѓорче 1 & 2, Сарај, Шишево, Глумово, ДОЛНА МАТКА.
Со комбето што трга од Дексион: Дексион, Сарај, Шишево, Глумово, Горна Матка, ДОЛНА МАТКА.

Повратна карта Скопје-Гевгелија,за со воз колку пари е?

330 денари, важи цел месец. Ако планираш да идеш до Гевгелија подобро иди со тој од Белград, Српските вагони се подобри, нашите се ужаст! Кога ќе се вратиш не заборавај се тоа алиштата одма да фрлиш на перење!

Кој автобус иде до Матка и ако има некој форумџија да н'е дружи бујрум. Сеа за сеа сме Бебушот, пауер мкд и јас.

Па ако може, хехе...

TIMBERLAND, најдов многу убава ми се допаѓаше, ама цената малце солена :( 2 500 денари.
Најдов на Зелено Пазарче ( кај Сообрание) поефтина верзија за 390 денари. :)

Jас си купив од чаршија таква само целата е со крзно 1200 беше :)

Не дека до сега некој ми има помогнато, али ај ќе си ја пробам среќата пак...

Не ми требаат скапи решенија, у старт да напоменам

Да не должам:

- менија за ресторан, е сеа ми требаат од оние што се кожни (или нешто налик на кожа) што имаат внатре фолии во кои се ставаат менијата.
- Привезоци за клучеви од хотелски соби т.е. привезок со реден број.

...ќе ми текне уште нешто, сигурно :)

Приврзоци купи си кај ќе најдеш па однеси ги на гравер да ти изгравира броеви. Гравер имаш кај Зелено пазарче во една од кулите.
За останатото не ми текнува сега.

Каде се продаваат низ Скопјево и колку пари се?

Кај може да најдам агенција шо посредува за добивање Британска виза? (Не најдов ваква тема во Туризам и патувања па да си прашам тука :) )

Каде да најдам маска како онаа од вендета филмот V for vendetta и колу пари одприлика

Има на форумов тема за Државна Лотарија на Македонија и за нивните игри?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom