- Член од
- 30 август 2008
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 286
Ne e taka kako sto mislis,tamu ima mnogu oriz..Да ама таму народот нема леб да јаде,немој и за тоа да кажеш дека не е така.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ne e taka kako sto mislis,tamu ima mnogu oriz..Да ама таму народот нема леб да јаде,немој и за тоа да кажеш дека не е така.
Пак ли ќе возиме москвичи и ладиДеновиве имаше многу шпекулации, од тоа дека се работи за формален продор на Русија на Балканот до основање на воена база во Србија.
Србија и Русија ќе соработуваат во ситуации на вонредна состојба
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/mk/features/setimes/features/2011/10/27/feature-01
Русија се враќа,америка се плаши.Од секогаш Русите биле појаки,а со Путин стануваат уште појаки.Многу филмови и игри не е на добро.Дали си свесен колку ќе кошта една војна помеѓу САД и Русија?
Се што има америка,Русија го има мнооогуууу пораноооо.Русите први отидоа на месечината,а американците само направија симулација.Русите(Јуриј Гагарин)прв ја обиколи земјата,а американците пратија куче.Колку ли се само бедни и очајни овие американцивеRusija apsolutno ne e nikakov kontrolor, vo Rusja se uste vladee bedotijata,kriminalot i korupcijata, a so voena tehnika ne se bas tolku napredni kako SAD naprimer, Rusija se obiduva da stane golem igrac kako SAD, ama nema da uspee, a ako se obiduva naprimer da se takmici pak so SAD, togas site ke umiraat od glad, site pari pak ke im odi za oruzje kako za vreme na studenata vojna.. Ne e finta samo oruzje da imas,bitno e i ekonomija da imas..
Колку ќе биде моќна ако сите фабрики се повлечат од Кина и се префрлат во АфрикаЗнаете ли Кина колку е моќна?? Еве еден интересен податок -доколку сите кинези рипнат у исто време на земјата би се добил земјотрес со јачина од 6,8 степени според Рихтеровата скала. Да не зборам што ке се случи ако сите кинези скокнат у исто време во океан и сл...![]()
Абре ајде.Нити САД нити Русија може да издржи војна од толкави размери.Русија се враќа,америка се плаши.Од секогаш Русите биле појаки,а со Путин стануваат уште појаки.
Русите отишле на Месечината?Кога тоа?Се што има америка,Русија го има мнооогуууу пораноооо.Русите први отидоа на месечината,а американците само направија симулација.Русите(Јуриј Гагарин)прв ја обиколи земјата,а американците пратија куче.Колку ли се само бедни и очајни овие американциве
--- надополнето: Oct 29, 2011 5:42 PM ---
Колку ќе биде моќна ако сите фабрики се повлечат од Кина и се префрлат во Африка
Кина е како надуван балон кој секој момент може да пукне
Прво незнам зошто ја споредувате Русија со Америка . Као Русија некој баланс за американците па ние треба да навиваме за русите пошто сме православни или комунисти-бивши?? Мислам дека поадекватна споредба би била Кина или Јапонија (економски) као светска суперсила со Америка мада мое мислење е дека најреална споредба би била Америка Vs Европа+Русија- тука би имало баланс ако споредуваме у нешто..А Русија може да ја споредуваме со Франција и сл..Се што има америка,Русија го има мнооогуууу пораноооо.Русите први отидоа на месечината,а американците само направија симулација.Русите(Јуриј Гагарин)прв ја обиколи земјата,а американците пратија куче.Колку ли се само бедни и очајни овие американциве
--- надополнето: Oct 29, 2011 5:42 PM ---
Колку ќе биде моќна ако сите фабрики се повлечат од Кина и се префрлат во Африка
Кина е како надуван балон кој секој момент може да пукне
Специјално селектирани слики
Не знам дали знаеш за реалниот случаj - американците инвестирали милиони долари да направат пенкало, кое да може да се користи во вселената, а руснаците просто користели молив.
Бегај скриј се со ова....те мислев за попаметен малце, ама паѓаш на детски игри...ц ц ц :/ Сменав и за тебе мислење ...
Залудно потрошени пари и двете пишуваат.Потрошените милиони попаметно и подобро ќе било да вратат некој кредит.Блиску е денот кога и америка ќе ја снајде иста ситуација како The former republic of YuninistanНе знам дали знаеш за реалниот случаj - американците инвестирали милиони долари да направат пенкало, кое да може да се користи во вселената, а руснаците просто користели молив.![]()