samo norvich 1 da si ja staelЕвертон - МанЈунајтед - 2
Сандарленд - Астон Вила - 1
Норвич - Блекбурн - Х
Рома - Милан 2
Така спортска не се игра брат.. ризикуваш 1000 за да земиш 400.. и сега челзи те турна и треба да ги фатиш другите 2 ливчина за да бидиш само -200 денари..е колку очекуваш за 0-3 гола ?? На Барса и Реал 0-3 им дават 1.70-1.90 зависно ..
Како и да е ќе ја пробам , ми влезе тоа у глава од сабајле
1:0 FTBray Wanderers - Dundalk 1 @ 1.90
еве ви го Челзи 1 1.7Челзи избегнете го гледам многу го играат за 1.7 коефициент не вреди
од мене за денес
Ман Сити 4+
Волфсбург 1
Болтон ГГ
Шибеник 1
Домжале1
си имал добри типови , не викам не , ама после оваа бламажа денес мора малку да ти се изнасмееме. најде иљадарка да ставаш за ќар од 400 денари на градско дерби со две екипи кои моментално имаат швајцарско сирење одбрани. 7 плус влезе ко од шала , какви од 0-3 .Ми се исплаѓа пошто си играм според value на коефициентот.
1.43 за Челзи да одигра 0-3 гола со Арсенал , каде шо Дрогба е суспензиран , Торес шутира ко Стиви Вондер , Арсенал полека се враќа у форма и мислам дека денеска ќе одат дефанзивно.
Плус и статистиката вика дека последните 5 одиграни кај Челзи биле 0-3 гола , итоа коа двете екипи беа силни ...
Колку е лесно да се збори после завршена утакмица.си имал добри типови , не викам не , ама после оваа бламажа денес мора малку да ти се изнасмееме. најде иљадарка да ставаш за ќар од 400 денари на градско дерби со две екипи кои моментално имаат швајцарско сирење одбрани. 7 плус влезе ко од шала , какви од 0-3 .