Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа година нема шанси да ја играме пиратски, нема шанси!
Кој ти вика ? А во 2009 како ја имавме уз пачовите ? Само подоцна искочи. И тогаш проблем беше кодот за активирање, јас ја активирав на педерски начин, еден од форумов ми пиша дека некој деген се поебал на официјалниот SI форум, и тема за проблеми го пишал кодот па неколку среќници, меѓу кои бев и ја, ја активиравме со финалниот пач и си фурав без проблеми и багови али подоцна искочи и на Zamunda од Reloaded ако не се лажам.

Е сеа јебига, мене ова многу не ме гаѓа, ја оној главен филинг за играње на менаџериве увек сум го имал по финалниот пач и онака, освен лани кога и со претпоследниот пач се трпеше, багувана кога е играва ич не се ни умарам да ја отворам и играм, не ми е тоа-тоа, така да ја спремен сум да почекам.

Нема нешто што не може да се кракне :) Има право Син, слично беше со 2009

u_mad_bro_RE_Picture_Challenge_3-s469x428-160564.jpg

:D

Кој ти вика ? А во 2009 како ја имавме уз пачовите ? Само подоцна искочи. И тогаш проблем беше кодот за активирање, јас ја активирав на педерски начин, еден од форумов ми пиша дека некој деген се поебал на официјалниот SI форум, и тема за проблеми го пишал кодот па неколку среќници, меѓу кои бев и ја, ја активиравме со финалниот пач и си фурав без проблеми и багови али подоцна искочи и на Zamunda од Reloaded ако не се лажам.

Е сеа јебига, мене ова многу не ме гаѓа, ја оној главен филинг за играње на менаџериве увек сум го имал по финалниот пач и онака, освен лани кога и со претпоследниот пач се трпеше, багувана кога е играва ич не се ни умарам да ја отворам и играм, не ми е тоа-тоа, така да ја спремен сум да почекам.

Видете, сега е на Стим играта и мора да ја верификуваш таму за да ја играш... Не знам јас за 2009 пошто не сум го прател тогаш менаџерот, играм од 2010... Доста заебано е оваа година и малку е веројатно да ја кракнат.

Абе не ме заебавајте сеа ми давате надеж за крак :) Барем постовиве да ги пишевте за 3-4 дена зашто више почнав да барам од кај да ја купам играва :) Цело време ве нема нигде сеа ви текна да пишете :)

Абе не ме заебавајте сеа ми давате надеж за крак :) Барем постовиве да ги пишевте за 3-4 дена зашто више почнав да барам од кај да ја купам играва :) Цело време ве нема нигде сеа ви текна да пишете :)

Па сто пати пишав вака откако ја отворив темава, нема да се повторувам :) Без разлика што е на Стим за верификација, ти и Виндоусот ако така збориме го верификуваш со лажен активациски код нели ? Прашање на време е само.

Ах, сега и да искочи крак сесија иде, нема играње до средина на ноември.

Во право си, мора сесијава прво да ја помине, оти ако седнам сега мислам дека до наредната нема да станам

Па сто пати пишав вака откако ја отворив темава, нема да се повторувам :) Без разлика што е на Стим за верификација, ти и Виндоусот ако така збориме го верификуваш со лажен активациски код нели ? Прашање на време е само.
Абе крак дека ке излезе тоа се знае само дали за 2-3 дена или за 2-3 месеци е прашање а мене не ми се чекаат 2-3 месеци :) А ако ја купам сеа и излезе кракот у недела ке се фрлам од прозор :)

Исто беше во 2009, играта искочи, ама беше неигрива ради баговите, пачовите неможевме да ги ставиме ради истиот проблем, активирање на играта со оригинални кодови, ја на пример не ја играв до Јануари се додека не се среди Се, тоа со повредите беше нешто невидено, значи немаше шанса да ја играш.

Али проблемот беше што тогаш играта не беше интересна за овие Skidrow и компанија, тие што тогаш ги пратеа темиве и на овој форум, еве ви еден итнересен податок, македонци ја пробиваа, цел пиратски свет у нив се крстеше едно време, али делумно во тоа беа успешни.

Сега очекувам побрзо да се среди овој проблем.

Порано доста плешев менаџер, али во последно време воопшто не сум во тек до кај се компанииве па.. толку ли е боље овој менаџер наспрема фифа менаџерот? Јас поиграв малце на тој другиот и можам да кажам дека се изгубив во опциите внатре што ги има. Колку што знам на овој менаџер не може да се местат играчите каде што сакаш, туку стриктно како што ти налага формацијата. Е сега прашањево ми е.. толку ли е подобар овој менаџер што го чекате, а од друга страна има излезено друг, или се работи за вкусови?

Порано доста плешев менаџер, али во последно време воопшто не сум во тек до кај се компанииве па.. толку ли е боље овој менаџер наспрема фифа менаџерот? Јас поиграв малце на тој другиот и можам да кажам дека се изгубив во опциите внатре што ги има. Колку што знам на овој менаџер не може да се местат играчите каде што сакаш, туку стриктно како што ти налага формацијата. Е сега прашањево ми е.. толку ли е подобар овој менаџер што го чекате, а од друга страна има излезено друг, или се работи за вкусови?
мене овој дос ега ми е најдобар.има највеќе опции да комуницираш со тимот.можеш состанок да свикуваш,што го немаше на претходните.

Аха.. епа онда не чекајте крак, купете си ја.
1400ден. не се воопшто ништо за игра што 80% од седењето пред пц, е со неа. Ја гледав на цјс 19фунти е.

Фудбал Менаџер серијалите се она вистинското веќе една декада ( ако тука го рачунаме и Championship Manager ), на времето играва ја правеа Edios и Sport Interactive али тогаш се викаше Championship Manager, откако се разделија, Еdios продолжија со CM a SI со FM со тоа што играта за која тука се говори у поим ги утепа и CM серијалите и оној од EA. Ja eднаш го пробав Championship серијалот откако се разделија, со Интер дадов 180 гола у една сезона во Серија А и од тогаш ниту да помислам да се поебам така, и ФИФА серијалите и CM се класична бледа сенка на Football Manager.

Така да ако веќе сакаш да тераш ваква игра, тогаш FM ти е она вистинското, за Се останато е Кока Кола и далеку далеку подобро.

* Сега баш отидов до вики да читнам што се дешава со CM серијалот, наводно 10ката конечно се издвоил од неговите тиња претходници но за жал неговиот наследник бил достапен само за Apple iOS, а 12ката прашање е дали воопшто ќе излага, а таман мислев да му дадам шанса и на овој менаџер ради позитивните критики за CM10.
Искрено се надевам дека Edios ќе се вратат пак на пазаров со играва, редно е Sport Interactive да добијат здрава конкуренција зашто последниве 2-3 изданија имаат некои минорни новитети кои дефакто не те лепат веќе за компјутер ко порано, а што е најтрагично бар кај мене, истата тактика со мали твикови ми е адекватна на овие изданија што у принцип е лошо бидејќи играта е токму тоа, градење на тактика, тренинг режими и слично а ја од старт тоа го скокав.
И на ова да додадам и уште една голема замерка а тоа е што апла во иднина се избацуваат бајаги лоши играчи, односно, мал е бројот на квалитетни играчи ( ѕвезди ), што не е случај кога ја стартуваш играта уз веќе постоечките имиња.

vxezqf.jpg

Страшна доминација. Против Јунајтед и Ливерпул ќе се види вистинската сила на тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom