Економски Факултет - Прилеп!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: Значи сум куртулил
Сега Николчо да го видиме утре :D

ОК е Никола.Нездравата Викторија после 3 колоквиуми писмени ,одевме на усен испит кај неа во канцеларија.Без разлика шо имаш на писмениот дел , кај неа не беше битно можеше и 10 да имаш од трите кол. и после да падниш на усно, ако не и се погодило кафето од сабајле.Никола помагаше колку можеше тогаш со по некој бод или семинарска.
Ајде кршете утре нога цела генерација.

ОК е Никола.Нездравата Викторија после 3 колоквиуми писмени ,одевме на усен испит кај неа во канцеларија.Без разлика шо имаш на писмениот дел , кај неа не беше битно можеше и 10 да имаш од трите кол. и после да падниш на усно, ако не и се погодило кафето од сабајле.Никола помагаше колку можеше тогаш со по некој бод или семинарска.
Ајде кршете утре нога цела генерација.
Ајде фала. :) Сега уште да положев и супер ќе беше. Јбг ко ќе видам вака сите колеги кажуваат нешто бла бла демотивација ме фаќа. Ми се чини ништо не знам :ROFLMAO:

Абе сметководство заебано в крај. Теоријата не дотепа упм

Здраво.Незнам дали е уште активна темава,но сакам да прашам за Е-бизнис во Прилеп.Има некој што студира таму?Како сте задоволни? :)

Здраво.Незнам дали е уште активна темава,но сакам да прашам за Е-бизнис во Прилеп.Има некој што студира таму?Како сте задоволни? :)
Ок е ок е не е лошо. Не сум на е бизнис ама имам колеги и добро им оди. Ако учиш лесно е. Е сега потешко е од средно тоа да ти биди јасно али со тек на време се навикнува човек. Ене јас сум плачел од сметководство, а еден од најлесните предмети е, го положив Like a boss. Само на почеток се изгледа тешко после веќе станува смешно кога ќе се навикниш. Лошите професори полека полека ги снемува, е чат пат се наоѓа и по некој заебан али на е бизнис мислам дека ок поминаа не им се падна таков.
А да, и добро е што нити те бара некој нити ништо, одиме кога сакаме ради забава и разонода едно 2-3 пати неделно а некогаш ни толку :icon_lol: Од прва лани ги научивме така па бетер од нас станаа никој не одеше. Дури ни студентски автобус немаше од што не одеа студентите редовно :coffee:

Јас за прва година ќе ти кажам како беше годинава :D. Значи релаксирано е максимум, исто како што ти кажа Роземберг, можеш ако сакаш воопшто да не се појавиш на предавања и вежби, а пак да положиш со 51 поен од колоквиуми. Во прва година цела генерација ги учи истите предмети: сметководство, економија, информатика и јазик во прв семестар и бизнис, математика и два изборни во втор семестар. Не е ништо тешко, ако одиш редовно на предавања и дома малку само да се потрудиш можиш деветки да имаш по се. Во државна квота влегуваш секако, за тоа да не се мислиш ич, секако нема премногу студенти. Инфраструктурно факултетот е супер, иако однадвор можеби изгледа грдо и старо, внатре е океј. Не знам за кои други факултети размислуваш, ама ако си решена да одиш на економски и ти треба само совет од други, запиши си се. Ако те интересира поконретно нешто друго, професори, материјали да разгледаш што се учи, контактирај ме по ПП :)

И јас тоа се прашувам, планирам таму да се запишам.

Здраво,

Сакам да се запишам на Економски ама уште не сум одлучен а времето поминува, втор уписен рок е на 1ви сеп ваљда.

Ги читав мислењава ама се пред неколку години, така да ако има некој да ми кажи овие години како е би му бил благодарен. Секоја информација е добредојдена.

Ме интересира дали е многу тешко за да поминуваш барем со 6ки, дали е интересно на предавања, кој е лесен а кој потешок смер итн.

Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom