Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Идеален е овој состав за нерешено, тоа е целта на Раниери, бод !Според Скај:12 Luca Castellazzi
13 Maicon; 6 Lucio; 26 Cristian Chivu; 55 Yuto Nagatomo
4 Javier Zanetti; 19 Esteban Cambiasso; 5 Dejan Stankovic
10 Wesley Sneijder
7 Giampaolo Pazzini; 28 Mauro ZarateИако секој нормален човек лесно ќе свати дека тоа е самоубиство..
Леле не ми се верува го нема Мота , па играше со Киево а со Аталната мислам дека го чуваше за со Јуве и сеа гледам го нема! Тој ни е важен играч и со него се надевав на подобра игра во средина,највероватно Раниери пак ке не разочара и ке го игра Станкович пред Алаварез и Оби а ние ке кинеме живци бидејки нема да неможеме да сврземе 2 паса во средина ! Значи да се разбереме,оптимист сум ако го извади Алварез или Оби,али ако го извади Станкович во средина со Камби и Занети е тогаш натпреварот ке биде уништен од страна на Раниери ! Се надевам некој ке ми објасни зошто не е земен Мота?
Нема да игра вака,он не е Мурињо да го игра бек Занети,овој е пиченце!--------------------------------- Кастелаци
Мајкон-----------Лусио-----------------------Киву------------Занети
---------------------------Станковиќ-----------Камбијасо
Алварез-----------------------------Снајдер-------------------------------Зарате
----------------------------------------Пацини
Еве добра формација за лузерот Раниери, ем ќе му играат вечните, ем тоа ќе биде офанзивна формација и во секој случај далеку подобра од таа што досега ја игра.
Збориш од паметНе само што нема да си отиде до крајот на сезоната, мислам дека и нема ништо да промени околу изборот на играчи. Што правеше во Челси, му играа Хазелбанк,Верон,Пети,Зенден и Гронкјер а на клупа седеа Муту, Џо Кол, Даф,... Во Рома ги форсираше исто вечните Тоти,Перота,Тадеи, а на клупа ги имаше Менез, Пизаро, Вучинич. Раниери едноставно секогаш се потпира на старите силе, а не им верува на младите. Да се надеваме дека ќе промени нешто оти лошо му се пишува на Интер!
Да и ја тоа сакав да го искоментирам, Раниери Рома ја водеше правилно, скоро и без грешка, и карактер покажуваше таму, немаше лабаво, Тоти го шутираше од терен на полувреме, овој се бунеше али џабе, Рома имаше и резултати и игра па си свитка опашка и он.Збориш од памет![]()