- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.299
- Поени од реакции
- 26.190
Ете, гледаш како погоди. Да не треба да те прашам тебе како ќе го поминувам времето?И времето го поминуваш на форумов, абе ој легни си, утре си на школо.
Ете, гледаш како погоди. Да не треба да те прашам тебе како ќе го поминувам времето?И времето го поминуваш на форумов, абе ој легни си, утре си на школо.
Изборни резултати - 438.138 гласале за ВМРО-ДПМНЕ, 449.301 не гласале за ВМРО-ДПМНЕ...Секој што е над 18 год може да работи, да гласа и да донесува одлуки за својот живот и за случувањата во државата.
Твоето прашање не заслужува да ти одговорам зошто гледам дека сите ти се криви, па дури најде и моите дома да ги вмешаш во оваа дискусија - се гледа колкав маж си за тоа.
Ако нешто не ти чини слободно земи побуни се и преку системот на државата земи смени го тоа (доколку пак повторувам ти и другите што мислат како тебе се мнозинство во државава) Доколку не сте мнозинство имате право само да си лаете а караванот и без вас ќе си врви.
43 вработени x 8к плата(се надевам минималец им даваш) = 344.000денари за плата + за тебе уште 60к = 400к месечно издатоци само за плата плус данок уште 100к = 500к даваш месечно за плата и данок и губиш време на форумов.Ете, гледаш како погоди. Да не треба да те прашам тебе како ќе го поминувам времето.
Сите што не гласале за ВМРО-ДПМНЕ се против проектот?Изборни резултати - 438.138 гласале за ВМРО-ДПМНЕ, 449.301 не гласале за ВМРО-ДПМНЕ...
Не се вади на мнозинството .
Не го реков тоа.Сите што не гласале за ВМРО-ДПМНЕ се против проектот?
Ако ти е тоа битно, просечна плата им е околу 16000, сите се шофери. Данокот зголеми го малку, многу над тоа е. Инаку има уште неколкумина со бизнис што губат време на форумов. Не се сите пропаднати приказни како тебе. Не им се на сите спомениците криви што не успеале во животот.43 вработени x 8к плата(се надевам минималец им даваш) = 344.000денари за плата + за тебе уште 60к = 400к месечно издатоци само за плата плус данок уште 100к = 500к даваш месечно за плата и данок и губиш време на форумов.
Абе ој легни си ти викам, одмори се, утре можда ќе те станат на табла.
Според некои анкети мнозинството од граѓаните во РМ го поддржуваат проектот, според некои не. Но доколку мнозинството беше против, ќе собереа потписи за референдум и овој муабет немаше ни да го правиме. Инаку, владата апсолутно има легитимитет да го заврши проектов, бидејќи го вети пред избори и ги доби изборите со тоа ветување, не беше отпосле наметнато.Не го реков тоа.
Ама членот на кој му реплицирав многу слободно си кажа дека мнозинството го подржува проектот. Иако за такво нешто нема никакви аргументи.
Затоа полека со „фактите“ од типот „мнозинството го поддржува проектот“.Според некои анкети мнозинството од граѓаните во РМ го поддржуваат проектот, според некои не. Но доколку мнозинството беше против, ќе собереа потписи за референдум и овој муабет немаше ни да го правиме. Инаку, владата апсолутно има легитимитет да го заврши проектов, бидејќи го вети пред избори и ги доби изборите со тоа ветување, не беше отпосле наметнато.
Ахахаха, да имав јас 50 работници под мене со просечна плата од 300еура, немаше да седам на форумов да трескам зелени, fakin idjit.Ако ти е тоа битно, просечна плата им е околу 16000, сите се шофери. Данокот зголеми го малку, многу над тоа е. Инаку има уште неколкумина со бизнис што губат време на форумов. Не се сите пропаднати приказни како тебе. Не им се на сите спомениците криви што не успеале во животот.
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:56 PM ---
Според некои анкети мнозинството од граѓаните во РМ го поддржуваат проектот, според некои не. Но доколку мнозинството беше против, ќе собереа потписи за референдум и овој муабет немаше ни да го правиме. Инаку, владата апсолутно има легитимитет да го заврши проектов, бидејќи го вети пред избори и ги доби изборите со тоа ветување, не беше отпосле наметнато.
Поточната дефиниција би била дека мнозинството му дава легитимитет на проектов.Затоа полека со „фактите“ од типот „мнозинството го поддржува проектот“.
Работел татко ми пред 15 години, кога ја основаше фирмата. Сега е на заслужена пензија.Ахахаха, да имав јас 50 работници под мене со просечна плата од 300еура, немаше да седам на форумов да трескам зелени, fakin idjit.
Утре, школо те чека, хелооооууу!!! Остај го татко ти да работи со шоферите.
Значи богаташко дете, а? Епа, остави не нас лузерите со нашите земни проблеми, касни си кавијар, напиј се шампањско и расмислувај за паралелите и хиперболите на Бертолд Брехт.Поточната дефиниција би била дека мнозинството му дава легитимитет на проектов.
Работел татко ми пред 15 години, кога ја основаше фирмата. Сега е на заслужена пензија.
Парламентарното мнозинство - се разбира.Поточната дефиниција би била дека мнозинството му дава легитимитет на проектов.
Па парламентарното мнозинство го носи легитимитетот. За другото мнозинство секогаш постои референдум како опција, но за жал не сакаат да се одлучат за тоа.Парламентарното мнозинство - се разбира.
За другото мнозинство, не баш:
Анкета Дневник
Истражувањето
Јебига, за локален проект неможе референдум, иако се трошат седржавни пари.Па парламентарното мнозинство го носи легитимитетот. За другото мнозинство секогаш постои референдум како опција, но за жал не сакаат да се одлучат за тоа.
Не мора за проектот. Владата префрла пари од Буџет на Општина Центар. Буџетот се носи во Собрание. Може референдум со прашање дали се согласувате Владата да ја помага финансиски Општина Центар. Тоа е правно издржано прашање во надлежност на Собранието, како што бара Уставот. Нема пари, нема СК 2014.Јебига, за локален проект неможе референдум, иако се трошат седржавни пари.
Правно неможе да се изведе.
Јас не сум богаташко дете и моите немаат фирми.Значи богаташко дете, а? Епа, остави не нас лузерите со нашите земни проблеми, касни си кавијар, напиј се шампањско и расмислувај за паралелите и хиперболите на Бертолд Брехт.
Мнозинството го изгласа проектот.Затоа полека со „фактите“ од типот „мнозинството го поддржува проектот“.