Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
П.С. ако уплаќате...може и адреса да ви побараат...заборавив да ја ставам.

Бул. Јане Сандански бр 69/3 1000 Скопје
Не е лошо еден примерок тука да се постави колку да има визуелен приказ како треба да се пополни..... сепак има и помали имаме и млади навивачи!

S

Stivie G

Гостин

Значи се убаво во врска со формирањето на фан клубот, само единствена мана гледам во цената на членарината, 600денари, мене лично не ми изгледа многу, но сигурен сум дека ќе има многу фанови кои нема да сакаат да дадат толку пари и сметам дека ќе има мала заинтересираност доклку цената биде толкава

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи се убаво во врска со формирањето на фан клубот, само единствена мана гледам во цената на членарината, 600денари, мене лично не ми изгледа многу, но сигурен сум дека ќе има многу фанови кои нема да сакаат да дадат толку пари и сметам дека ќе има мала заинтересираност доклку цената биде толкава
Ќе се најде ајде ете до декември секоја недела по 100це на страна и ке се собере.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат, јас го разбирам немањето пари во денешно време....затоа е и до крај на декември....а сите што се над 15 години трошат по толку на излагање(зборам за од Скопје)....ако не сите добри 80% не дека они имаат толку или нивните родители да им дадат толку за излагање, ама штедат, не јадат, се гребат цигари, за да заштедат за преку викенд( за средношколци зборам)....поентата на муабетот ми е....ако сака, било кој...за 2.5 месеца, може да собере...!!!

П.С. до суперстарпица...мислам дека тој побара, за некои членови уплатница да направиме тука...ќе направам утре, иста како на фб што имаше за уплаќање за формирањето што беше...и ќе ја закачам!!
--- надополнето: Oct 27, 2011 10:40 PM ---
и искрено се надевам дека нема да биде проблем за некои што сакаат да бидат членови а нема да можат ради финансии...искрено се надевам дека нема да има такви случаеви....дека тие 600 денари нема да им застанат на пат.....

S

Stivie G

Гостин
За мене воопшто не се проблем 600ден. туку на многумина тоа ќе им служи како изговор, демек многу е скапо, но ако се сака се се може, 600ден. може секој да одвои

Член од
27 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
6
Не е лошо еден примерок тука да се постави колку да има визуелен приказ како треба да се пополни..... сепак има и помали имаме и млади навивачи!
ke stavime denovive popolneta uplatnica i ke mozat site da vidat kako treba da se uplati
--- надополнето: Oct 28, 2011 12:19 PM ---
2 i pol meseci se sosema soliden period za sobiranje pari ... ako nekoj ne moze da sobere za toj period nema da mu bide uskrateno pravoto da se zacleni vo fan klubot i ke moze da uplati i posle Nova Godina .... muabetot e deka dokolku navistina se saka da se bide del od nesto sto ti znaci, ne moze nikoj da me ubedi deka ne moze da zastedi 600 den ....

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
во зимо ливерпул тргнува по колочини и ловрен , баш фино :D тука ни е тенок ланецот
- денеска ВБА и нашето кутро бившо нај несреќно менаџерче хоџи изгледа ќе го јаде рафалот , значи трет натпревар чекам петарда и дај веќе нека ја испукаат срамота е

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Е тоа е тај состав шо јас лично би сакал да го гледам......

во Второ полувреме измените може да бидат...... Белами на местото на Даунинг.... Керол на местото на Кајт со тоа што Суарез иде лево а Керол во средина.
Третата измена би била Хендерсон на местото на Џерард!!!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Jonas Olsson... цврст момак, него го пикирам како клучен играч за Бром денеска кога е во прашање нашиот учинок. Додека, Ливерпул треба да внимава на Одемвинге.
Според мене, според моите очекувања. Ајм нат бибиси ор уат соуева :)

Очекувам победа, би сакал висока, како еден период во времето на првите години на Рафаел, кога ги толчевме со петки и шески.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Jonas Olsson... цврст момак, него го пикирам како клучен играч за Бром денеска кога е во прашање нашиот учинок. Додека, Ливерпул треба да внимава на Одемвинге.
Според мене, според моите очекувања. Ајм нат бибиси ор уат соуева :)

Очекувам победа, би сакал висока, како еден период во времето на првите години на Рафаел, кога ги толчевме со петки и шески.
Meне Чои ми го одвлекува вниманието..... искусен играч, снажен а и те како знае да игра со топка во нозе.

Сепак мислам дека уште од старт треба да се притисни и да се даде гол.... да не му се дозволи на противникот да го искористи домашниот терен за притисок.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.849
Поени од реакции
12.348
А Керол кај ви е? Како да дава голови кога не игра?
Инаку во Карлинг ни се падна Челзи и тоа на гости. Значи после утакмицата со ВБА играме со Свонси па со Челзи, Сити и Челзи. Убав распоред

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
А Керол кај ви е? Како да дава голови кога не игра?
Инаку во Карлинг ни се падна Челзи и тоа на гости. Значи после утакмицата со ВБА играме со Свонси па со Челзи, Сити и Челзи. Убав распоред
значи после свонси иде нашиот тест да видиме шо сме како сме

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.849
Поени од реакции
12.348
значи после свонси иде нашиот тест да видиме шо сме како сме
Така нешто
Друга работа - од навидум речиси сигурен пласман во топ 4 одеднаш Арсенал и Спарс воскреснаа а тука неочекувано е и Њукасл. Јбг ќе треба добро да се испотиме

S

Stivie G

Гостин
Не е можно, Џерард пак е повреден :( Стартниот тим:Реина, Џонсон, Агер, Шкртел, Енрике, Хендерсон, Адам, Лукас, Даунинг, Керол и Суарез. Клупа:Дони, Коатес, Фланаган, Спиринг, Макси, Белами, Кајт

Kajgana Shop

На врв Bottom