Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
150 + 90 за капарот така?

Како е екипо бај д веј.Спремни сте?И подобро така да биде,затоа што доминацијата на црвените вечерва за нивна жал ќе запре :icon_lol:
Ама јас ќе добивам информации преку мои луѓе таму,ако видам да губат први 25-30 минути...очекувај да ме видиш од некоја врата:icon_lol:
Тоа значи...Гоуст ќе треба да ја вади топката од својата мрежа неколку-пати:icon_mrgr:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ама јас ќе добивам информации преку мои луѓе таму,ако видам да губат први 25-30 минути...очекувај да ме видиш од некоја врата:icon_lol:
Тоа значи...Гоуст ќе треба да ја вади топката од својата мрежа неколку-пати:icon_mrgr:
у секој случај ќе ја вади неколку пати :D денес ја давам хет трик :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
И јас се откажувам нема да можам да дојдам едвај одам, до сега игравме со Боте и Мацот и ногата ме ебе ептен

В

Вори

Гостин
Ех вака не чини да дупите во последен момент.Добро е што сме таман,па нема да се заебе терминот.
Нареден пат да си кажете на време :)

Поздрав и брзо опоравување.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Еј црвени немој да ме разочарате...
Бај д уеј ако изгубат ја не мењам аватар,ич не ми е гајле!:D:love:
Треба да смениш под казна оти не веруваш во соиграчите. :)

И јас се откажувам нема да можам да дојдам едвај одам, до сега игравме со Боте и Мацот и ногата ме ебе ептен
Дали ова значи дека може да се убацам од кај плавите?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Те ебе коа те "шинав" два-три пати со моето дриблање. Мухаха!

Иначе Вори не се секирај, луѓево откажуваат зашто гледаат дека и така многу сте, иначе знам дека не би откажале вака на matchday. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Абе ми се плаче од што сакам да дојдам ама пусти обврски..нек си **** матер...не ми е толку до фудбалот колку до дружбата и заебанциите...
:place:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ми понудија 30 сребреници. Греота да ги одбиеш :)

Сериозно, да доаѓам? И што дрес да си носам?
Незнам тоа дали ќе те примат кај нив од нив зависи, уствари се ќе напраат за да победат :pos::pos:

Земи пола плав пола црвен пошо не си црвен у душа :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ех вака не чини да дупите во последен момент.Добро е што сме таман,па нема да се заебе терминот.
Нареден пат да си кажете на време :)

Поздрав и брзо опоравување.
Да бевме таман да немаше вишок ќе идев со пола нога али вака едно не можам да играм ко што треба друго еден куп луѓе сме подобро нека изигра некој што може и му се игра одколку без врска да зафаќам место :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
150 + 90 за капарот така?

Како е екипо бај д веј.Спремни сте?И подобро така да биде,затоа што доминацијата на црвените вечерва за нивна жал ќе запре :icon_lol:
Да да така му доаѓа ако сме 16 души...
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:10 PM ---
ПС. Тие што се пријавувате неколку дена порано глејте да не откажете у последен момент или најдете си замена пошто од кога ќе го платиме капаров ако немаме играчи и не откажеме на време ни пропаѓаат париве. А за вечерва гледам трансфери се праат се преку врски а :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Незнам тоа дали ќе те примат кај нив од нив зависи, уствари се ќе напраат за да победат :pos::pos:

Земи пола плав пола црвен пошо не си црвен у душа :D
Е заради вакви коментари како твоите,не сакам Дјуд да игра за нас.Ако ве победиме,после ќе речете дека заради него сме ве тепале.

Дјуд друже ништо лично,слободно дојди и облечи плава маица,ќе бидеш во наша екипа.Што ги вртам крај краева,екипата од тебе ни зависи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom