Фан Клуб: Интер

Изгледа Гвардиола ќе има тешка задача, прво да не извади од Серија Б, па после да обезбедиме место во Европа, па да не стори шампиони.
Оти нели се` се сведува дека овие се само пролазни тренери, додека не се откажи Гвардиола од таков страшен тим на Барса и да дојде во Интер, за да води пензионерски клуб.. мижи асан да ти бааам.
Ебате стратегијата на Морати.. :mad:
А што Аталанта и пенал промашиле? :pos: ... ее туго несреќо..
Не знам дали да се смеам или да плачам...
Имам кажано и претходно, ако е ова вистина тогаш е многу идиотски потег, али се се мислам дека нема врска ова, туку медиумите си пишуваат. Впрочем и сигурно Морати не изјавил: Го чекам Гвардиола, до тогаш што биде, биде.

Изгледа Гвардиола ќе има тешка задача, прво да не извади од Серија Б, па после да обезбедиме место во Европа, па да не стори шампиони.
Оти нели се` се сведува дека овие се само пролазни тренери, додека не се откажи Гвардиола од таков страшен тим на Барса и да дојде во Интер, за да води пензионерски клуб.. мижи асан да ти бааам.
Ебате стратегијата на Морати.. :mad:
А што Аталанта и пенал промашиле? :pos: ... ее туго несреќо..
Е тоа ќе биде најголемиот епик, ако не донесе на лето некој од Гвардиола или Капело/Хидинк!!! Пошо нели се спремало големот тренерско име во Интер... Јас чисто се сомневам дека Пеп ќе дојде кај нас.

Не знам дали да се смеам или да плачам...
Имам кажано и претходно, ако е ова вистина тогаш е многу идиотски потег, али се се мислам дека нема врска ова, туку медиумите си пишуваат. Впрочем и сигурно Морати не изјавил: Го чекам Гвардиола, до тогаш што биде, биде.
А мислиш јас сериозен бев ?:D
Ама и од кај знаеш, може не сум далеку од тоа што го пишав.. барем вториот дел да успее, ќе биди добро.:D

А мислиш јас сериозен бев ?:D
Ама и од кај знаеш, може не сум далеку од тоа што го пишав.. барем вториот дел да успее, ќе биди добро.:D
Не, дека така се збори по форумиве и фејбусков, демек Морати го спремал тимот за Гвардиола, негова голема желба бил, и што ти знам таму.. Syn го спомнуваше ова тука често, али го имам читано и на други места...

Син, види и да имаа поголема минутажа тие дедовци, сепак немаше до толку Лео да ги форсира убеден сум во тоа, плус мењањето на тренери е дополнителен минус за тимот, додека да се привикнат играчите на тренерот, новите режими и обратно, вака со Лео имаа се и можеа да пробаат и оваа сезона пошо и така и така немаа на памет големо тренерско име. Ипак Лео е Мурињо за Гасперини.

Сетете се колку Менхетенот се нервираше што Кутињо не добиваше шанса кај Лео кој патем беше единствен млад играч во тимот :)
Колку да ви доловам колку кај него ќе имаа младите шанса за докажување :)

Сетете се колку Менхетенот се нервираше што Кутињо не добиваше шанса кај Лео кој патем беше единствен млад играч во тимот :)
Абе не зезај сеа, лани младинци беа Оби и Кутињо кој имаше 15 кила на него и го губеше секој дуел. Сеа оваа година е друго, Оби поискусен-печен за прв тим, Алварез, Кутињо, Ранокиа, Џонатан(не е некој младинец али ипак пред камиказава може да се проба). Не дека го бранам Лео али со него 100 пути боље ќе бевме.

Тоа е јавна тајна, дека Морати го сака Гвардиола, затоа и вакви мали договори им даде и на Рафа, и на Лео и на останативе, дали ќе го донесе односно дали Гвардиола ќе си оди од Барса и ќе дојде во Интер тоа е веќе друг муабет.

Али дека е желба на тимот, е, а за истово ја реков, и Мурињо да знам дека ќе дојде 1000% во тимов, не сум подготвен до тоа негово доаѓање да го гледам тимов ваков, беден. :tapp:

Интересни сте ми пола од тука со муабетиве, на овој не му е место тука, овој треба да иде на клупа, да шета од тимов, а никој не сака да признае дека ни на Занети не му е место во тимов, поготово не во средината, го вади тоа што тимов нема асален лев бек иначе за клупа капитенов плаче ли плаче, моли, ко и пола тим што денес истрча на терен.

Пишав страна поназад, ме изеде ти со постот, исти ќе беше случајот и со него, на стара слава ќе го бираше и он тимот со тоа што ќе имаше каде-каде подобри резултати од овие моментално.

Сега е се што би било кад би било...

Јас си стојам на тоа дека имавме катастрофа трансфер период, исто како и претходната година.

Го забораваме Занети, не се приметува на терен :pos:
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:50 PM ---
http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=183268668421666&id=305655805308

Значи кој дел од *СЕВКУПНО ЦЕЛИОТ ТИМ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ е ФАКД ап атм* ???

Цезар - Детски грешки
Киву - Не коментирам
Нагатомо - Куртон над куртоните - Камен ...Златен Сантон , нееееееее Јапанац , маркетинг брачала
Лусио и неговиот фор од 30 метра
Маикон - (Ќе јадев гомна ама задњиве 3 утакмици игра феноменално ...)
Деки - ФОСИЛ а бара да игра и има авторитет над нискорангирани тренери како РАНИЕРИ
Камбиасо - Спор Спор Спор Спор
Занети - Игра боље и поише се труди од 90% од тимот со 38 год. ... Прав КАПИТЕН ...звер
Снајдер - Сам не може ....+го вадат у 50та минута изазвани ничим.
Алварез - Бенча
Оби - Супер али бенча , јбг
Милито - Да бог да инвалид останал - доби покачување на плата и не дупи у здрав мозок од тогаш ...ај што е ДУДУК и што НЕ му се игра ама БАРА да игра - и Нискорангираните ко Раниери му даваат да игра а каамен е ...
Зарате - Комотно можам да кажан наш НАЈДОБАР играч у последно време ...Штета , го вадат у 55 минута .... ЛАЈК !

Морати - Еби се у ГЗ .....Ако не ти се инвестира продај го тимот - Фала за се што си направил , имаш карактер/душа/рандом ствар и сите те сакаат али без инвестирање , можеме со Новара Жлига купови да си освојуваме.

Раниери - ПИЧКЕТИНО ЕДНА РЕЗИЛСКА !!!! СРАМ ДА ТИ Е ШТО ПОТКЛЕКНУВАШ ПРЕД ФОСИЛИТЕ И ЃИ ПУШТАШ ДА ИГРААТ ... СО КОЈ ПАМЕТ ГО ВАДИШ ЗАРАТЕ во 55 мин како наш НАЈДОБАР ИГРАЧ а ги оставаш Деки и Милито у игра ???

Курво !

Е така ....rage mode off ...

Леле Деко колку пари ти зема Интер вечерва па што се изнервира волку? :D

5 години гледавме јак Интер,не сме навикнати од дамна вака да се нервираме за Интер после утакмица ! Не дека јас многу се нервирам али сепак жално е да го гледаш тимот доле на табела,јувенташине 5 години немаат видено титула така да тие ич неможе да не реметат:) ! Изгубивме многу значајни бодови али среќа и конкурентиве не бегаат многу,со овој лузер на клупа скудетото излгеда невозможна мисија,финтата е што он не учи од своите грешки како со Катанија бидејки виде дека не изигравме добро во средина и пак стави таква! Ја сум убеден дека Мурињо да дојде сега он ке се бори за скудето иако заостануваме,многу од форумов имате кажано дека сакате ремонт така ? Јас под ремонт ги ставам само Станкович,Мунтари,Нагатомо(само брзина има во дефанзива е камен) и Милито кој веќе не се за во прв тим,другите како Занети,Камби,Мота,Маикон можаат да играат добро уште некоја сезона ! Погледнето го Лусио.има 33 години ама во одбрана царува :cuc:, само на средината и треба свежа крв читај( Камби,Мота , Алварез , а може да се смета на Оби и Поли )

Леле Деко колку пари ти зема Интер вечерва па што се изнервира волку? :D

Нема везе со парите - ми зима 10 години по ред интер пари али што е многу многу е ...Значи ств. си имате проблем со психата ако мислите дека Милито вреди да остане во Интер (и покрај тоа што го направи за нас и да не корне по 5м/сезона) и дека Нагатомо/Деки/Киву заслужуваат нешто боље од 8ма замена + (за поглупите , тие се прв избор ако некој од регуларните замени се повреди :))) )

Дополнително - Овој лузеров не е нормален со измениве и треба некој (мада гарантирам дека му кажале) да му каже дека е најголема ПИЧКА у свет со чување резултат на 1-0 ...ја прави ИСТАТА ГРЕШКА што СВИЊАТА АЧЕЛОТИ ја правеше со Милан од кога им отиде Кака и се виде колку НЕСЛАВНО заврши ......

Кире ,без навреда. ...Сум го глеал интер со НЕиграчи како Грешко/Георгатос/ЏУНТИ(ваљда беше) Пасквале и Калоновци Мартиновци Морфеја ....ама и со сите нив - интер играше БОЉЕ - мн. БОЉЕ ...

Нешто е ТРУЛО у смрдливиов тим а тоа се ФОСИЛИТЕ кои што бараат да играат а не се СПРЕМНИ (Да не речам , немаат више што да покажат) а се додека имаме нискобуџетни третокласни тренери како Раниери/ГАСПЕРСОН/ и остали - ќе го глеаме овој јаден и беден интер .... Рафа беше ментално ретардиран со своите тренинг сесии ама бар не им се даваше на фосилите и затоа му кренаа бунт ...ТОА е ....

Нек си ебат матер - нема сигурно да доживувам инфаркти на 22год. од нервози и љубов према клубот кога куртони со плата од 5милиони играат за курташачење ....

Тоа е јавна тајна, дека Морати го сака Гвардиола, затоа и вакви мали договори им даде и на Рафа, и на Лео и на останативе, дали ќе го донесе односно дали Гвардиола ќе си оди од Барса и ќе дојде во Интер тоа е веќе друг муабет.

Али дека е желба на тимот, е, а за истово ја реков, и Мурињо да знам дека ќе дојде 1000% во тимов, не сум подготвен до тоа негово доаѓање да го гледам тимов ваков, беден. :tapp:

Интересни сте ми пола од тука со муабетиве, на овој не му е место тука, овој треба да иде на клупа, да шета од тимов, а никој не сака да признае дека ни на Занети не му е место во тимов, поготово не во средината, го вади тоа што тимов нема асален лев бек иначе за клупа капитенов плаче ли плаче, моли, ко и пола тим што денес истрча на терен.

Пишав страна поназад, ме изеде ти со постот, исти ќе беше случајот и со него, на стара слава ќе го бираше и он тимот со тоа што ќе имаше каде-каде подобри резултати од овие моментално.
Брат со таква средина од Занети што очекуваш ? Иначе и ја се слагам повеќе му одговара лев бек бидејки средината со него ни е послаба (незнае да креира акција),на негово место би играл Оби или Алварез и одма ке се примети разликата ! Јас уште од пред сезона сакав да го гледам Занети бек и онака Нагатомо освен брзина ништо нема,Занети барем во одбрана нема да киксира!

Нема везе со парите - ми зима 10 години по ред интер пари али што е многу многу е ...Значи ств. си имате проблем со психата ако мислите дека Милито вреди да остане во Интер (и покрај тоа што го направи за нас и да не корне по 5м/сезона) и дека Нагатомо/Деки/Киву заслужуваат нешто боље од 8ма замена + (за поглупите , тие се прв избор ако некој од регуларните замени се повреди :))) )

Дополнително - Овој лузеров не е нормален со измениве и треба некој (мада гарантирам дека му кажале) да му каже дека е најголема ПИЧКА у свет со чување резултат на 1-0 ...ја прави ИСТАТА ГРЕШКА што СВИЊАТА АЧЕЛОТИ ја правеше со Милан од кога им отиде Кака и се виде колку НЕСЛАВНО заврши ......

Кире ,без навреда. ...Сум го глеал интер со НЕиграчи како Грешко/Георгатос/ЏУНТИ(ваљда беше) Пасквале и Калоновци Мартиновци Морфеја ....ама и со сите нив - интер играше БОЉЕ - мн. БОЉЕ ...

Нешто е ТРУЛО у смрдливиов тим а тоа се ФОСИЛИТЕ кои што бараат да играат а не се СПРЕМНИ (Да не речам , немаат више што да покажат) а се додека имаме нискобуџетни третокласни тренери како Раниери/ГАСПЕРСОН/ и остали - ќе го глеаме овој јаден и беден интер .... Рафа беше ментално ретардиран со своите тренинг сесии ама бар не им се даваше на фосилите и затоа му кренаа бунт ...ТОА е ....

Нек си ебат матер - нема сигурно да доживувам инфаркти на 22год. од нервози и љубов према клубот кога куртони со плата од 5милиони играат за курташачење ....
Искрено и јас Мислам дека Принцов е готов, едноставно се глеа дека не може, ептен со сила игра има изгубено осет за гол! За другите што ги наброја исто мислам, за Нагатомо бев оптимиста лани и зборев добро за него али после аматерскана грешка против Наполи едноставно се посра и докажа дека не е за у голем тим. Тоа е тоа, мора поише шанса на младите да дава, само така Интер може да ја спаси сезонава колку толку. И ко за беља ќе видите дека ќе ги тепаме Јуве у сабота...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom