Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

S

Stef Bachatero

Гостин
Незнам во кој филм си влезен,со девици или не,ако девојка ми дава се што очекувам во кревет,ми ги оставари сите первезии,секогаш тоа ќе го барам на менито и нема да престанам.Не ми е важно дали и сум прв или последен.Секогаш се претставувам дека сум најдобар.3 работи барам од девојка интегритет,флексибилност и дарежливост.Ако ми каже дека сум и 35 не ми е гајле,ништо неможе да ме изнервира,ако тебе те нервира тоа значи дека немаш самодоверба.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Незнам во кој филм си влезен,со девици или не,ако девојка ми дава се што очекувам во кревет,ми ги оставари сите первезии,секогаш тоа ќе го барам на менито и нема да престанам.Не ми е важно дали и сум прв или последен.Секогаш се претставувам дека сум најдобар.3 работи барам од девојка интегритет,флексибилност и дарежливост.Ако ми каже дека сум и 35 не ми е гајле,ништо неможе да ме изнервира,ако тебе те нервира тоа значи дека немаш самодоверба.
Зошто тогаш ти е потребна девојка ?? Тие барања можат оние позади МТВ целосно да ти ги исполнат и мн подобро од тоа :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Секој сака да е сакан и да специјален за некоја личност.Во врска не плаќам за секс и ја третирам како права дама,ако веќе ми дошло до МТВ би отишол до Софија и знам каде можам да најдам 10 пати подобри од нив.Не ми е поентата да ја купам девојка за секс.Но како што вика Крис Рок вагина е пари,пенисот е безпари.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Фала.... Не живеам за иднината... Живеам за сегашноста..... И ништо повеќе неможе да ме изнервира ако утре некоја ми каже дека сум и 40 ти :)
Зашто бе друже, а ти сакаш да имаш 40 претходно а, епа и они сакаат 40 да имаат. Мене ми е битно дур е со мене да не ме изневерува

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
З

Забавата е во Кругот

Гостин
Секој сака да е сакан и да специјален за некоја личност.Во врска не плаќам за секс и ја третирам како права дама,ако веќе ми дошло до МТВ би отишол до Софија и знам каде можам да најдам 10 пати подобри од нив.Не ми е поентата да ја купам девојка за секс.Но како што вика Крис Рок вагина е пари,пенисот е безпари.
Не дека ти така се изјасни... Девојка само за да ти ги исполни твоите барања..... Иначе за парите тука негде е ... Исто ќе ти се фати ако искочиш вечерта со девојка та на кафе или платиш некоја..... :) Верувај дека е исто.... Од лично искуство ти кажувам :)
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:54 PM ---
Не, ти секогаш си 2. Или едино 3. :)
А можеби и прв :) Сега за сега :) xaxax

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Зашто бе друже, а ти сакаш да имаш 40 претходно а, епа и они сакаат 40 да имаат. Мене ми е битно дур е со мене да не ме изневерува
За мене не е успех да имам девојка што била сечија..... Успех е да имаш девојка што неможе да ја има никој.... Освен ти :)
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:57 PM ---
Не е толку тешко да се биде прв, тешко е да бидеш последен :) Колку порано разбереш, толку подобро :)
Можеби на некоја баба пред смрт ќе и бидам последен... Ако изигравам жигало :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако јас избирам место и ми се свиѓа девојката ќе платам едно кафе не е проблем.Но да правам голема работа од тоа и да ја обвинувам дека мора од првпат да ја легнам,не иде тоа така.Жената е како пегла и треба време да се вжешти.Еден другар ми раскажуваше како ја пропуштил шансата од прв пат да легне девојче,мислел дека утредента ќе ја има пак,таа ни здраво не му рекла а камоли кревет да види.Емоции друже тие се движат од емоции ние од логика.Тешко забораваат женски да,но првиот ако бил најлош,нема шанси да се врати на него :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
За мене не е успех да имам девојка што била сечија..... Успех е да имаш девојка што неможе да ја има никој.... Освен ти :)

Сега зборуваме како да дојдеш до тоа да бидеш некому последен, мене бар ми изгледа како поразумно тоа.
Замисли ти да спиеш само со една девојка.
Ќе умреш од љубопитство и ќе ја изневериш, а ако дознае - и изгубиш. Плус губиш почит кон сам себе.
Е ако си спиел со неколку (ќе заокружиме на 10) нема да умираш од љубопитство. Другите девојки ќе ти бидат Been there, done that. И ќе бидеш многу посреќен со тоа што го имаш.

Искуство е ова, не само мое лично, имам пријателки, кои дури порадикално размислуваат од мене :) А немам ниту една која мисли дека треба за некого да биде невина, и вистина, ниту една не се занимаваше со тоа, пред неколку години.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665

Епа таква нема да најдеш, евентуално во манастир или бркај 14 годишни девојчиња на нив прв ќе им бидеш а ако си постар и педофил ќе бидеш

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Сега зборуваме како да дојдеш до тоа да бидеш некому последен, мене бар ми изгледа како поразумно тоа.
Замисли ти да спиеш само со една девојка.
Ќе умреш од љубопитство и ќе ја изневериш, а ако дознае - и изгубиш. Плус губиш почит кон сам себе.
Е ако си спиел со неколку (ќе заокружиме на 10) нема да умираш од љубопитство. Другите девојки ќе ти бидат Been there, done that. И ќе бидеш многу посреќен со тоа што го имаш.

Искуство е ова, не само мое лично, имам пријателки, кои дури порадикално размислуваат од мене :) А немам ниту една која мисли дека треба за некого да биде невина, и вистина, ниту една не се занимаваше со тоа, пред неколку години.
Немој да ме сватиш погрешно.... И јас сум против тоа невина до брак :) Но ако девојката си има став... Може да остане верна на првиот..... Барем јас лично многу такви познавам :)
--- надополнето: Oct 27, 2011 12:06 AM ---
Епа таква нема да најдеш, евентуално во манастир или бркај 14 годишни девојчиња на нив прв ќе им бидеш а ако си постар и педофил ќе бидеш
Можеби веќе ја имам :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Немој да ме сватиш погрешно.... И јас сум против тоа невина до брак :) Но ако девојката си има став... Може да остане верна на првиот..... Барем јас лично многу такви познавам :)

Што, педофил ли си?;)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Јас имам другарки кои се уште се невини на 20 и кусур, психолошка база, гледање на премногу романтични филмови итн., ама не се чуваат за до брак, едноставно не го нашле вистинскиот за чинот. Не знам за некоја да се чува до брак, не сум запознала таква, а да сум би ми било многу жал. Што ако да речеме, сексот во бракот не иде? Што после? Развод, швалер? Затоа ми е глупава целата работа. Башка со еден не иде само. По некое време закопкува љубопитноста. Можеби со друг би било подобро, хмм? Мислам дека секоја жена си има некоја потреба, да истражува, да биде со повеќе сексуални партнери додека не сфати што е тоа и кој е тоа што и треба. И секоја си има одредена граница додека да стигне до истото.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782

Не е до ставот, туку до квалитетот на врската и сексуалниот живот. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom