Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ајде цитирај го извадокот од книгата, напиши автор и година на публикација, па ние ќе си провериме информацијата.
Или само тролаш?

И бај д веј, не само јас. Секоја жена има потреба од секс, многу почесто од еднаш неделно.
Ако ти стварно си го раководиш животот по книги па толку инсистираш на цитат,фуснота или рецензија !?
Што да ти кажам........... оди фрли се во бунар................................................................

Немаш потреба од книги животот пишува романи, кога ќе наполниш +50 години косата силно ќе почне да ти белее ќе одиш по разно разни бањи, масажи третмани, затегнувања вакви затегнувања такви, козметика,алги,ароматерапија,спа...
Ама џабе ќе ти биде пошто на мажот ти повеќе нема да му се дига на тебе, ќе гледа по други-помлади пичиња и ти ќе се нервираш... не за џабе рекле од свекрва нема полоша работа, знае дека е неупотреблива барам во очите на нејзинoто божество "МАЖОТ, и се осеќа целата таква, никаква...

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ако ти стварно си го раководиш животот по книги па толку инсистираш на цитат,фуснота или рецензија !?
Што да ти кажам........... оди фрли се во бунар................................................................

Немаш потреба од книги животот пишува романи, кога ќе наполниш +50 години косата силно ќе почне да ти белее ќе одиш по разно разни бањи, масажи третмани, затегнувања вакви затегнувања такви, козметика,алги,ароматерапија,спа...
Ама џабе ќе ти биде пошто на мажот ти повеќе нема да му се дига на тебе, ќе гледа по други-помлади пичиња и ти ќе се нервираш... не за џабе рекле од свекрва нема полоша работа, знае дека е неупотреблива барам во очите на нејзинoто божество "МАЖОТ, и се осеќа целата таква, никаква...
Сакаш да кажеш дека жените се средуваат само поради Дигање на полов орган кај мажите? Или пак сакаш да кажеш дека само тие што се физички убави имаат секс? А не се секирај за жените што кога ќе наполнат +50 нема кој да ги задоволи сексуално, туку кажи што ќе прават мажите на +50 кога нема да им се дига воопшто....

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Чоузн, дај кажи кога ти е роденден, да ти купиме една кукла на дување од Валијант, досаден си веќе.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782

Ти спомна наука. Науката не се сведува на субјективно нечие мислење. Доказ - или не си во право.
И за вториот дел, исто така, барем еден доказ, едно тврдење од признат социолог/психолог/психијатар дека е така како што зборуваш.
Сега за сега, само си лечиш фрустрации, ништо друго.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Неколку прашања :
1. Во кино со женати, се среќава со некој бивши ти по дифолт поднесуваш развод ?
На ова имам неколку прашања, колку годинки имаш ?
Дали ти е толку битно што женати имала секс со други ?
Дали си од дебар ?

2. Во парк леле колку личиш на чичкоти Зоки.
Можеби не го перципираш фактот, дека чичко Зоки личи на ТАТО бидејки не ретко жена/маж избираат партнери по предходно утврдени критериуми, изглед карактер , и не ретко ( ова го имам видено со свој очи ) бившиот и сегашниот си личат како јајце на јајце.
И како за крај , била со : 1,2,3,,,,,,,10 партнери предходно, и на крајот завршила со тебе дали тоа не ти говори дека можеби ти си подобра личност и подобар љуновник од тие предходните, па не попусто тие се бивши.
Имам 3 годиники и сум од Долнодупени :)

Подобро да сум и прв и да сум НАЈЛОШ,отколку 50 ти а најдобар ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
Имам 3 годиники и сум од Долнодупени :)

Подобро да сум и прв а да сум НАЈЛОШ,отколку 50 ти а најдобар ;)
Ако си прв, и не доволно добар, ќе те замени со друг, кој ќе биде добар. Жените сакаат добар секс, прифати го тоа, и да, не умираат со еден таков. Нема такво нешто.
50ти, а најдобар, ќе биде последен во твојов случај, и барем ќе биде со искрена девојка.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ако си прв, и не доволно добар, ќе те замени со друг, кој ќе биде добар. Жените сакаат добар секс, прифати го тоа, и да, не умираат со еден таков. Нема такво нешто.
50ти, а најдобар, ќе биде последен во твојов случај, и барем ќе биде со искрена девојка.
А кој ти ветува дека ќе бидеш последен ? Од секој најдобар постои уште подобар ... ;) Штом тргнала на таков пат да го бара најдобриот,каде ќе и биде крајот ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
А кој ти ветува дека ќе бидеш последен ? Од секој најдобар постои уште подобар ... ;) Што тргнала на таков пат да го бара најдобриот,каде ќе и биде крајот ?
Ќе бидеш најдобар, ако ја сослушаш што не и било добро во минатото и се потрудиш тоа да го промениш.
Исто и на тој начин таа тебе ќе ти биде најдобра.

Но човек без искуство, не знае што е добро.

Прост пример.
Како знаеш дека е Несле добро, ако не пробаш Милка?
Откако ќе ги пробаш и двата производа, ќе се одлучиш за оној кој ти одговара најмногу.

И ако си првиот, најверојатно ќе те изневери од љубопитство.
Ако има некакво искуство, ќе те изневери ради лоша комуникација меѓу вас.
Женска психологија. Не далеку од машката.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ќе бидеш најдобар, ако ја сослушаш што не и било добро во минатото и се потрудиш тоа да го промениш.
Исто и на тој начин таа тебе ќе ти биде најдобра.

Но човек без искуство, не знае што е добро.

Прост пример.
Како знаеш дека е Несле добро, ако не пробаш Милка?
Откако ќе ги пробаш и двата производа, ќе се одлучиш за оној кој ти одговара најмногу.

И ако си првиот, најверојатно ќе те изневери од љубопитство.
Ако има некакво искуство, ќе те изневери ради лоша комуникација меѓу вас.
Женска психологија. Не далеку од машката.
Има многу чоколада :) Ако веќе избира треба да ги проба сите.....
Џабе збориме празни муабети.... Све е до девојката...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.782
Има многу чоколада :) Ако веќе избира треба да ги проба сите.....
Џабе збориме празни муабети.... Све е до девојката...
И се е до дечкото.
Малкумина размислуваат како тебе, а оние што вака размислуваат, многу почесто се изиграни.
Размисли околу тоа, иначе ти предвидувам нервозна иднина :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
И се е до дечкото.
Малкумина размислуваат како тебе, а оние што вака размислуваат, многу почесто се изиграни.
Размисли околу тоа, иначе ти предвидувам нервозна иднина :)
Фала.... Не живеам за иднината... Живеам за сегашноста..... И ништо повеќе неможе да ме изнервира ако утре некоја ми каже дека сум и 40 ти :)

Kajgana Shop

На врв Bottom