Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едноставно оваа година бевме најдобри. Кој што сака нека зборува, ама многу големи противници паднаа на коленици пред нас. Во Лигата на шампионите најмногу проблеми имавме со Челзи, но тука беше Иниеста кој не извади од мртвите. Против сите други противници си поминавме многу лесно.
За Меси, Чави, Иниеста, Анри и Ето што да се каже освен дека цела сезона ја изиграа фантастично. Можеби на крајот Ето почна малку да забушава, но се извади вчера со голот што го даде против Манчестер. Како и да е помина уште една сезона, најуспешна во историјата на Барселона со освоена тројна круна, па сега не чекаат супер купови, свестко првенство, но најпрво трансфер периодот, кога мислам дека ќе треба да се земе уште едно засливање во одбраната, за да немаме вакви проблеми и догодина и да врзуваме крај со крај.
Уште еднаш нека ни е честито тројната круна, па нареднава година одиме да ги браниме сите трофеи.

Секоја чест за Гвардиола кој и самиот победата во финалето ја посвети на легендата Паоло Малдини еве и официјалниот сајт на Милан му се заблагодарил на Гвадиола клик

po koj znae koj pat zadovolen sum od site igraci so bea na terenot
valdes iako nemase koj znae kolku rabota sepak tie 2 3 suta na ronaldo dobro gi odbrani
pike cista 10ka isto taka i za ture iako ne mu e mnogu poznata pozicijata
silvinjo i puyol nemaa nekoja golema rabota oti krilata na mancester bea totalno zagubeni
sredniot red maestralno go izigra natprevarot na celo so xavi i iniesta
za napadot nema so da se zboruva iako anri bese nekako otsecen glavno napadite odea preku eto koj igrase desno i messi koj isto taka izigraa maestralno
i koga site 11 igraci igraat dobro togas nema kade da begaat titulite:vozbud:

Како се чуствувате денеска после вчерашното финале и фактот што сме нови владетели со Европа ???
Јас искрено се чуствувам премногу гордо, а и горд сум на тоа што сите оние кои ги знам и кои ја презираа Барса од денес е друга песна и се знае конечно кој е кој во Европа.

Еве го најдобриот состав во ЛШ според гоал.ком

Valdes:vozbud::vozbud:

Bosingwa Ferdinand Chiellini Cissokho

Xavi Lampard Iniesta

Ronaldo Messi Ribery

Lionel Messi (Barcelona) - Player Of The Tournament

pocna Messi da sobira individualni nagradi :D

pocna Messi da sobira individualni nagradi :D
Негова е сезонава што и да земе ќе биде најзаслужено,а мислам дека ќе ги собере сите награди кои му припаднаа на Роналдо лани.

Горд бев на мојот тим кога дојде Рајкард и кога бевме на долниот дел од табелата. Горд бев на мојот тим кога потпиша Роналдињо за нас.
Горд бев на мојот тим кога победи во Париз.
Горд бев на мојот тим кога триумфираа на сред Бернабе со 0-3.
Горд бев на мојот тим кога ја загубија титулата во последното коло.
Горд бев лани кога играа неинвентивен фудбал.
Горд бев кога загубија на Бернабе со 4-1.
Горд сум целава сезона што сум фан на таков клуб каков што е Барселона.
Но тоа што го чувствувам после вчерашниот триумф не се опишува со зборови, тоа е нешто кое само хард кор фан на Барселона може да го почувствува, таква радост и среќа не се опишува со зборови. Кога размислам поубаво, таквата почит и гордост која ја имам кон овој тим НЕ СЕ ОПИШУВА СО ЗБОРОВИ.
Човеков не се опишува со зборови:
0+barcelona+man+united+guardiola+cup.jpg

FC Barcelona - Mes que un Club

Како се чуствувате денеска после вчерашното финале и фактот што сме нови владетели со Европа ???
Јас искрено се чуствувам премногу гордо, а и горд сум на тоа што сите оние кои ги знам и кои ја презираа Барса од денес е друга песна и се знае конечно кој е кој во Европа.

Еве го најдобриот состав во ЛШ според гоал.ком

Valdes:vozbud::vozbud:

Bosingwa Ferdinand Chiellini Cissokho

Xavi Lampard Iniesta

Ronaldo Messi Ribery

Lionel Messi (Barcelona) - Player Of The Tournament

Како се чувствувам??.....хмммм.........прауд то би а барса фан!!!! Едноставно нема доволно зборови кои ја опишуваат мојата радост. Само знам дека пред збор би го ставил префиксот НАЈ. Едноставно најдобрата сезона во историјата на клубот. Тројна круна-факинг анбливбл!! Барселона - Реал Мадрид 2-0, Реал Мадрид - Барселона 2-6, во финалето на лигата на шампионите го совладавме веќе бившиот европски, актуелен светски и старо нов англиски шампион. Го имаме најдобриот играч на планетава, ЛИОНЕЛ МЕСИ, го имаме најдобриот тандем во светот во средниот ред - ЧАВИ И ИНИЕСТА, го имаме според мене најдобриот тренер ПЕП ГВАРДИОЛА - ЛЕГЕНДА!!! Постигнавме 155 гола со можност уште некој да постигнеме, го имаме најдобриот напад воопшто ТРИО ФАНТАСТИКО - АНРИ, ЕТО И МЕСИ. Ја имаме можеби најдобрата школа од која секоја излегуваат врвни играчи. Го имаме најголемиот стадион во Европа!!!:icon_lol: Да не ги заборавам и рекордите што ги срушивме годинава пред се тој со најмногу освоени поени во една полусезона, 50!! ПЕРФЕКЦИЈА!!!

Искрено не знам со кој збор би го опишал ова чувство што владее во мене. Само знам дека е неверојатно, и би сакал истово чувство да се повтори и наредната сезона.

MES QUE UN CLUB!

FC BARCELONA!!

aj ako moze nekoj da najde sliki od vcerasnoto slavje vo stadionot vo rim..

Osobeno ako moze nekoj da postira slika na PIQUE koga go zede KATALONSKOTO zname

Убаво кажавте погоре...едноставно чуството не се опишува!!!
Иначе еве некои клипчиња со прославата од вчера и со головите!!!

А ПЕП е еден и единствен !!!!

nekako kako so gi gledam kako da ne se raduvaat mnogu igracite na barsa,dali taka mi se cine ili pa oti nemaa vistinski protivnik na terenot i mu bese jasno deka ke ja osvojat LS
koga iniesta go izramni rezultatot na 1 1 so celzi i normalno toa bese plasman vo finaleto kako povike da se raduvaa otkolku sega koga ja osvoija LS
kako i da e prekrasna sezona i za igracite i za trenerot pep
sega preostanuva da vidime so sho zasiluvanje ke se zasili me i koi ke si odat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom