Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.918
- Поени од реакции
- 8.789
Ејј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори
вие сте домаќини отварајтеЕјј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори
А на последното дерби на Олимпико не ти се отвораше тема.Ејј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори
хах ... па мене тоа не ме толку засега што со тој бод вие освоивте титула, па и Рома немаше некоја амбиција на крајотА на последното дерби на Олимпико не ти се отвораше тема.
Најголема овца тука е Бонера... ))
кога ја баравме црната овца во стадото
Искрено како и секој фан на Рома ќе се надевам на победа, но како стојат работите и со нерешено ќе бидам задоволен, под услов утре да ја победиме ЏеноваНе верувам дека ќе изгубиме трето дерби по ред на гости. По поразите од Наполи и Јувентус, нема да си дозволат трет.
Немој да одите по чувствата на Пупоне кога ќе уплаќате спортска. Прво разум, после чувства, сигурен сум дека и Пупоне нема да игра ’кец’.
--- надополнето: Oct 26, 2011 12:28 AM ---
Најголема овца тука е Бонера... ))
Бориело е говедо...
Бонера нема да игра за со вас тука се Неста-СилваИскрено како и секој фан на Рома ќе се надевам на победа, но како стојат работите и со нерешено ќе бидам задоволен, под услов утре да ја победиме Џенова
А сите знаеме дека Бонера е овца, но ја бараме црната
Наполи - Удине ќе биде комбинирано со Аталанта - Интеркоја ќе оди на телма вечерва како директен пренос?
се надевам дека од неапол ќе се вклучат
Наполи - Удине ќе биде комбинирано со Аталанта - Интер
Наполи - Удинезекоја ќе биди главната утакмица да речам? мора да има една која ќе оди а другата привремено да се пуштаат