Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.937
- Поени од реакции
- 8.837
Ејј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори ![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
вие сте домаќини отварајтеЕјј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори![]()
А на последното дерби на Олимпико не ти се отвораше тема.Ејј мислам дека треба да се направи тема за дербито Рома-Милан ... осеќам дека ќе ги тепаме, па мислам заслужува посебна тема да се отвори![]()
хах ... па мене тоа не ме толку засега што со тој бод вие освоивте титула, па и Рома немаше некоја амбиција на крајотА на последното дерби на Олимпико не ти се отвораше тема.
![]()
Најголема овца тука е Бонера...![]()
кога ја баравме црната овца во стадото![]()
Искрено како и секој фан на Рома ќе се надевам на победа, но како стојат работите и со нерешено ќе бидам задоволен, под услов утре да ја победиме ЏеноваНе верувам дека ќе изгубиме трето дерби по ред на гости. По поразите од Наполи и Јувентус, нема да си дозволат трет.
Немој да одите по чувствата на Пупоне кога ќе уплаќате спортска. Прво разум, после чувства, сигурен сум дека и Пупоне нема да игра ’кец’.
--- надополнето: Oct 26, 2011 12:28 AM ---
Најголема овца тука е Бонера...))
Бориело е говедо...![]()
Бонера нема да игра за со вас тука се Неста-СилваИскрено како и секој фан на Рома ќе се надевам на победа, но како стојат работите и со нерешено ќе бидам задоволен, под услов утре да ја победиме Џенова
А сите знаеме дека Бонера е овца, но ја бараме црната![]()
Наполи - Удине ќе биде комбинирано со Аталанта - Интеркоја ќе оди на телма вечерва како директен пренос?
се надевам дека од неапол ќе се вклучат
Наполи - Удине ќе биде комбинирано со Аталанта - Интер
Наполи - Удинезекоја ќе биди главната утакмица да речам? мора да има една која ќе оди а другата привремено да се пуштаат