Pretty Little Liars

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
За момент помислив дека -А е Лукас, и одма дадоа некој друг со телефон :place:

Мислам дека приказната на Али на почетокот за двете сестри близначки не беше случајност :)

И дали забележавте дека пред старата куќа, имаше кола и на колата пишуваше Radley Sanitarium, а тоа е ментална институција.

И еве ви промо за 14, оти ќе си чекаме до Јануари

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Малку ми е срам да признаам дека ја гледам серијата пошто сум машко. Ама ја симнував за сестра ми и првата епизода некако ме заинтригира. Не очекував таква мистерија и сега ја пратам редовно, мада малку почна да ме нервира тоа што А знае се', гледа се' и очигледно е дека до крајот на серијата нема да откријат кој е тоа всушност.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
А ти што мислиш, кој-а е А? Рачунај А од книгата и од А од филмот нема да е истата.
Знам дека нема да е истата, но во последната епизода шо испадна, таа за Halloween имаше кола пред старата куќа и пишуваше Radley Sanitarium, истата ментална институција од книгата, шо ме натера да мислам дека сепак ќе има повеќе сличности со книгата :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Знам дека нема да е истата, но во последната епизода шо испадна, таа за Halloween имаше кола пред старата куќа и пишуваше Radley Sanitarium, истата ментална институција од книгата, шо ме натера да мислам дека сепак ќе има повеќе сличности со книгата :D
Па јас би сакала да е се истото, без разлика што го знам крајот, ама сепак авторот ги осмислил така настаните и нема смисла да се менуваат... иначе ја барав колава и не можев никако да ја видам, како ја примети незнам (y)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Па јас би сакала да е се истото, без разлика што го знам крајот, ама сепак авторот ги осмислил така настаните и нема смисла да се менуваат... иначе ја барав колава и не можев никако да ја видам, како ја примети незнам (y)
На 04:37 од епизодата е колата.Сепак крајот неможеш да го знаеш бидејќи 11-тата книга испаѓа во Јуни 2012 :D :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
На 04:37 од епизодата е колата.Сепак крајот неможеш да го знаеш бидејќи 11-тата книга испаѓа во Јуни 2012 :D :D
Хаха, не мислев на тој крај, мислев на другиот крај, мислев на А :P

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Негде прочитав дека до крај на вторава сезона ќе ни ја откријат А. Е баш да видиме! :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Негде прочитав дека до крај на вторава сезона ќе ни ја откријат А. Е баш да видиме! :)
Да, и јас прочитав :D Шо значи уште една или две епизоди. Така би требало

EDIT: 25 епизоди ќе имала сезонава ....

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Последниве епизоди почнаа да се вплеткуваат сите. Мораат да почнат да даваат одговори, не ме чуди ова што викаш...

Ама после што? Крај на серијата?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Последниве епизоди почнаа да се вплеткуваат сите. Мораат да почнат да даваат одговори, не ме чуди ова што викаш...

Ама после што? Крај на серијата?
После Б :pos:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Дајте да се аднеме по Facebook/Twitter за да муабетиме за серијава :D

Јас сум до S02E21, и како што течат настаните се` повеќе си мислам дека А се повеќе луѓе и мислам дека тоа се Мелиса, Гарет, можеби Џена.
А “саканиот лик“ што ќе умре се` си мислам дека ќе е Езра :) Инаку има разлики со книгата, таму стои дека А се Мона и Лукас ама во серијата ете не се (т.е бар Мона не е).
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 03:14 ---
Мислам дека приказната на Али на почетокот за двете сестри близначки не беше случајност :)
Јас не се сеќавам на овој момент.

Kajgana Shop

На врв Bottom