Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Не чекај, покани ја заедно да садите дрваДа...мора да ја викнам да излеземе што побрзо и да и кажам што мислам.Ако не бидне ќе жалам :/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не чекај, покани ја заедно да садите дрваДа...мора да ја викнам да излеземе што побрзо и да и кажам што мислам.Ако не бидне ќе жалам :/
Благодарам за одговорот .Oд возбуда, трема и неискуство ти се десило. Опушти се и не бери гајле. И да те откачи, не е страшно.Ќе најдеш друга![]()
Кажи и искрено, пошо тоа се цени. Може ќе те шутне, а може и нема да те шутне. Ти си должен да провериш со каква си имаш работаБлагодарам за одговорот .Те прашувам тебе како женско, пошто навистина ценам женски совети. Дали да и кажам дека немам девојка, дека уствари ми било прв пат или да премолчам следниот пат, ако го има. Може ќе ми кажеш биди искрен , ама тогаш може ќе ме шутне. Не ми е мене дека ако ме шутне, неможам да најдам друга, туку работава е да се обели образот тоа пишав во првиот пост.
Кажи и искрено, пошо тоа се цени. Може ќе те шутне, а може и нема да те шутне. Ти си должен да провериш со каква си имаш работаБлагодарам за одговорот .Те прашувам тебе како женско, пошто навистина ценам женски совети. Дали да и кажам дека немам девојка, дека уствари ми било прв пат или да премолчам следниот пат, ако го има. Може ќе ми кажеш биди искрен , ама тогаш може ќе ме шутне. Не ми е мене дека ако ме шутне, неможам да најдам друга, туку работава е да се обели образот тоа пишав во првиот пост.
A girl likes a challenge not some easy guy.But she is so desperate that hangs with you guys.Get over herСум слушнал и за по морбидни замислувања, мртви бебиња и тако даље. xD
Во ред јасна ми е поентата. Иначе нешто друго што денес стварно ме разочара, незнам дали беше од ненаспаност, притисок или возбуда. Се трудам да добијам ерекција,а вака кога сум опуштен на промаја што се вика ми се крева. Иронија, во град ќе помине некоја пицната покрај тебе , дури пукаат фармерки. А тука се напињам . И на крај кога успеавме, после 2 - 3 мин готово ... -.-'
--- надополнето: Oct 23, 2011 11:08 PM ---
Има уште еден у прикаскава. Ха ха ха . Оној во кој што она е заљубена и го сака, ама не е со него . Пред да си одам почна и за него да ми плаче, зш само него го сакала. Ама ич не ми е лесно ....
И што кога ќе и каже дека му се свиѓа? Што мислиш дека ќе се деси? Не е ниту он Том Круз, ниту таа Кејти Холмс, мислиш дека е ова филм? Не е! Секој којшто на некоја девојка пред да имаат нешто и кажал дека му се допаѓа добил „И ја сеа шо да праам со тоа?“Се зависи како ќе се искаже.Ако и се отвори со срамежлива насмевка на лице,кнедла во грло,дрхтење на екстремитети и недај боже помисла дека со тоа аутоматски е под неа и она ја има топката,тогаш нае8ал.Нека и каже дечкото што чувствува но тоа нека и го каже со сериозна фаца,цврст став,да и даде до знаење дека он пак има достоинство и дека не може он да го ’’гази’’ ако он и се отворил.Незнам колку ме сваќате и колку може он да постапи вака,зависи егото колку му е high.Океј.
И се обрати на македонка директно, ама ќе ми дозволиш да кажам мислење.Ligar напиша:Благодарам за одговорот .Те прашувам тебе како женско, пошто навистина ценам женски совети. Дали да и кажам дека немам девојка, дека уствари ми било прв пат или да премолчам следниот пат, ако го има. Може ќе ми кажеш биди искрен , ама тогаш може ќе ме шутне. Не ми е мене дека ако ме шутне, неможам да најдам друга, туку работава е да се обели образот тоа пишав во првиот пост.
1. Не напиша колку години имаш.Здраво.
Со дечко ми бевме заедно 2 и пол години се беше супер. Никогаш се неавме скарано изгледаше дека врската како да е од бајките. Го сакам премногу бев подготвена се да направам за него а и тој за мене. Решивме и двајцата да немеме профили на ФБ. После месец дена тој не направи лажен профил на ФБ и почна да остава лајкови и песна на други женски. Кога дознав бев многу бесна на тоа. Го вратив мојот стар профил и му пратив покана за пријател тој не прифаќање ми викаше дека нема потреба и дека немало ништо во тој профил. Од тогаш почнаа кавгите. Бев многу повредена од тоа што таму ги собира сите а мене ме отфрла. Наредив на едни другари и му го избришаа профилот, така се случуваше едно 5-6 пати. И на крај тој дозна дека сето тоа сум го јас направила и беше премногу лут и веќе си нашол сведоци за да ме пријави во полиција. Сведоците ќе му биле мои некогашни другарки, се заканувал преку други дека ќе ме тепа.Од тогаш замина без збор. Премногу сум повредена од него, тој ме правеше будала, ме стави на второ место, поважно му беше една обична веб страна на интернет. Секогаш кога ќе го сретнаме се разминуваме како никогаш да не сме се знаеле.
Само ги наведнуваме главите и се одминуваме. Понекогаш посакувам да отидам кај него но премногу сум горда за да му се молам. Поминаа 6 месеци сегасака се да биде како порано но не знам дали воопшто заслужува да му простам.